Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elköltözhetek anyukámtól...

Elköltözhetek anyukámtól apukámhoz? 12/L

Figyelt kérdés
A szüleim elváltak 3 éves koromban van egy bátyám aki 5 évvel idősebb mint én ő apukánkhoz került de tavaly nyáron hozzánk költözött. Tudom hogy nem szép dolog de el szeretnék költözni apukámékhoz mert egyszerűen már nem bírok tovább itt lenni. Anyukámat szeretem de a férje borzasztó azt hiszi hogy mindenhez ért de közben meg semmihez sem haza jön a munkából és be fekszik az ágyba tv-t nézni ugráltat engem meg anyámat, félpercenként beszól nekem ha sírok valamin kiröhög és a tetejébe még vettem a SAJÁT összegyűjtött pénzemből egy IPhone 7 plus (úgy volt rá pénzem hogy telenornál vettük és sokkal olcsóbb volt) erre hazamegyek azt mondja "megnézhetem?" én hülye meg odaadtam neki erre leejtette és betört a full új telefonom ám a képernyője én meg elordítpttam magam hogy B+ (aki nem tudná egy IPhone 7plus képernyőcseréje 120000Ft) erre még elkezdett velem ordítani hogy miért beszélek csúnyán úgy hogy neki kb minden második mondatában van valami káromkodás és már elegem van belőle! Szerintetek mit tehetnék hogy elköltözhessek apukámhoz? És nem csak a telefon miatt akarok elköltözni szóval légyszi ilyeneket ne írjatok.

2017. márc. 11. 11:37
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
#5 Ezen mi a "nyiffnyaffság"?
2017. márc. 11. 12:08
 12/30 anonim ***** válasza:
10%
Például az, hogy ezt a kérdést már feltetted nemrég! Nevelőapuka azóta is telefonokat töröget?
2017. márc. 11. 12:15
 13/30 A kérdező kommentje:
#12 Gomdolom más kérdését olvastad mert én most tettem fel ezt a kérdést.
2017. márc. 11. 12:18
 14/30 A kérdező kommentje:
*elősször
2017. márc. 11. 12:18
 15/30 anonim ***** válasza:
48%

#8 gratulálok. 12 lánynak leirni, hogy "én már a helyedbe elszöktem volna"

No komment...

2017. márc. 11. 12:24
 16/30 anonim ***** válasza:
23%
#15 mer? Gondolom te tökre örültél és tapsikoltál volna,ha ugráltattak,és jobbra balra törték volna a dolgaidat.Mellesleg,ezt úgy írtem le,hogy ÉN mit tettem volna,nem azt,hogy ő is csinálja ezt!! Gratulálok !!!
2017. márc. 11. 12:31
 17/30 anonim ***** válasza:
56%
Azért mert gyerek vagy még Te is.
2017. márc. 11. 12:38
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
Bocsánat,ha 17 évesen máshogy gondolom
2017. márc. 11. 12:41
 19/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a legtöbb választ a beszélni fogok apukámmal.(azt még mindig nem értem miért vagyok nyiffnyaff egyesek szerint de mindegy is)
2017. márc. 11. 13:16
 20/30 anonim ***** válasza:
15%

Nincs rá más szó, és bocsánat, de ostobán gondolod... azt hogy szökjön el... pláne úhy, hogy egy 12 éves lány "hisztijére" irod ezt. 12 évesen, sőt még 17 évesen is minden probléma nagyobb, mint gondolja az ember... kamaszkor..

Pluszban az az ugráltatás nem is biztos hogy az... tudod az érem két oldala...

De én nem is foglalkozok többet ezzel...

2017. márc. 11. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!