Szerintetek az normalis, ha a parom minden du. Lefekszik pihenni melo utan? 6-2-ig dolgozik. Ez annyira kifarasztana?
Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 17:05
11/23 anonim válasza:
Nem is értem a kérdést. Miért ne fekhetne le amikor neki jól esik? És te miért nem fekhetnél le amikor akarsz, ha megteheted? Miért kell egymás életét szabályozni?
12/23 anonim válasza:
Igen, normális, mármint lehet hogy te energikusabb vagy, de sokan vagyunk akik 8 óra meló után már semmire nem is vagyunk képesek. Én is ilyen vagyok, hazaérek és meg vagyok halva, ha nem hagynak pihenni akkor csak nyűglődök egész nap.
13/23 anonim válasza:
Miért ne lenne normális? Te gondolom nem dolgozol sehol,ezért nem érted meg,hogy a munkában el is lehet fáradni! nemcsak a nőknek,hanem a férfiaknak is. Sőt,még a szellemi munka is lehet nagyon fárasztó.
14/23 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak lusta. Vannak ilyen férfiak.
15/23 anonim válasza:
normális..apukámnak is ez a munkaideje és ő is alszik délután..
16/23 A kérdező kommentje:
Nem igazan zavar,hogy lefekszik, csak nem tudom hova tenni az egeszet. Attol tartottam,hogy valami baja van. En 12 orazok es raadasul kisbabat varok. megis sokkal jobban birom a strapat.
2010. máj. 10. 17:44
17/23 anonim válasza:
Az fasza...jobb lesz ha lendületbe jön,mert akkor nemsokára ott lesz a pici is:)
18/23 anonim válasza:
Nem minden ember egyforma. Lehet, hogy Te jobban bírod a strapát, lehet, hogy ő kevésbé. Nem válaszoltál, hogy mit dolgozik.... Lehet, hogy olyan beállítottságú ember, aki későn kelő lenne, de mivel 6-ra megy munkába, feltételezésem szerint legalább fél 5-kor kel, ha nem korábban. Ezért álmos. Nem baj ez, ezzel ne is foglalkozz! Főleg a szemére ne vesd!
19/23 anonim válasza:
Előző vagyok. Jah, nekem nagypapám MINDEN ÁLDOTT NAP lefeküdt délután aludni, mert így érezte jól magát, így frissült fel, így volt teljes a napja. Annyira hozzászokott, hogy nem is lett volna jó, ha egy nap is kimarad. Évtizedeken keresztül. Ettől Ő még egy fitt, energikus idős ember volt.
20/23 anonim válasza:
Az én férjem is mindig lefekszik délután egy fél órára, mert lefárasztja benn a sok hülyeség és igy gyorsan regenerálódik.
3 gyerekünk van és mindenben segit, ha nem fér bele a délutáni pihi, akkor kimarad, a pihi, semmi gond, de ha teheti, megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!