Mi folyik a magyar orvosoknál szenvedélybetegség terén?
A párom magától ajánlotta fel,mikor VÉLETLENÜL kiderült a betegség,hogy ő be akar feküdni,mert tudja,hogy nem tudna magán uralkodni,ha csak járóbetegként kezelnék!Mindenben mellette állok,nagyon szeretem és segítek neki mindent elintézni!Remélem sikerül meggyógyulnia és minden rendben lesz!Csak lenne már valami kezelés,hogy tudjam meggyógyulhat!!!
Köszönöm mindenki válaszát...nem vagyok én ingerült,csak rendkívül zavart és kétségbeesett!Mert nem vettem észre ezeket,nem tudtam,hogy a játék mellé még milyen nagy balhéba keveredett!:(:(
Az öreglányok általában a háziorvosi rendelőben ücsörögnek,azt a szót szerintem,hogy addiktolgia nem is nagyon ismerik...szóval ehhez a kérdéshez véleményem szerint ők nem nagyon kapcsolódnak.
A másik,hogyha úgy érzed,hogy sürgős a bentlakásos kezelés,akkor nem csak egy ilyen van az országban,próbálkozzatok több helyen...Amíg pedig végső megoldás nem születik javasolnék egy pszichiátert magánrendelésen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!