Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért esik ez jól apáénak?...

Miért esik ez jól apáénak? Hétvégente szeretek (szeretnék) sokáig aludni olyan 9-10ig, mivel hétköznap 6kor kelek.

Figyelt kérdés

De hétvégente sem hagynak aludni, mivel szerintük felesleges és már 6kor keltenek. Pedig semmit sem kell itthon csinálni, vagyis a felmosást, vasalást takarítást délután szoktuk. Szóval megmondtam hogy nem fogok fel kelni 9 előtt, de csak azért is bejöttek felkelteni. És mivel nem keltem fel kikapcsolták a tvt és a netet is.

Miért csinálják ezt apáék? (vagyis anya csak akkor ilyen ha apa itthon van, ha ő nincsen akkor aludhatok sokáig, de ha apa itthon van egyből mellé áll, nem mer ellenkezni).

2010. máj. 9. 20:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk is ez volt régen.Nem értettem soha, mondjuk felnőttként nem engedem ide a szüleimet. Első élményem a lakásban, hogy szombaton 11.-kor ébredtem. Mosolyogtam egész nap.
2010. máj. 9. 20:48
 12/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem jó ha az egész napot alvással töltöd, de azért megértelek, mert biztosan nem egyszerű mindig 6-kor kelni meg minden, de beszéld meg velük a problémákat!Nekem eddig bejött:)
2010. máj. 9. 20:52
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg miért ne aludhatnál hétvégén tovább? Mamám is velünk lakik, hétvégén 8 nál előbb nem kel fel. Holnap pl 4 50 kor kelek, mert 6 ra megyek melózni. Mondjuk 8 nál tovább nem szoktam aludni, de hadd pihenje már ki magát.Majd ha családja lesz, kelhet 6 kor hétvégén is, rendezheti a gyerekeket, főzhet, moshat takaríthat
2010. máj. 9. 20:53
 14/20 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk a lányom kel ilyen hamar pedig mi még szeretnénk aludni hát nem furcsa?
2010. máj. 9. 20:54
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább az internetről mondanék le. Az egészségnek sem tesz jót a kialvatlanság, legalább akkor aludjunk eleget, amikor megtehetjük.
2010. máj. 9. 21:04
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el a szüleidnek (szépen), hogy kialvatlan vagy. Vagy a délutáni munkákat csináld meg reggel, délelőtt tanulj, aztán délután meg látványosan unatkozz.

De úgy érzem, ez tekintély fitogtatás,és érvek itt nem fognak hatni, ők azok a "nehogymár a gyereknek saját akarata legyen"-típusú emberek lehetnek. :S

Esetleg az osztályfőnöknek nem tudod elmondani? Ő mondhatná nekik, hogy azt látja rajtad, kialvatlan vagy.

Vagy az jutott még eszembe, hogy ha a nagyszüleid közel laknak, aludj náluk hétvégén.

2010. máj. 12. 21:08
 17/20 anonim ***** válasza:
85%
OK ne aludjon a gyerek egész nap, de hétvégén is 6kor kelteni túlzás. nem kell nagyon liberálisnak lenni, hogy ezt valaki belássa.
2010. máj. 12. 21:10
 18/20 anonim ***** válasza:
62%
Hát, elég furcsa szüleid vannak és akkor még finoman fogalmaztam. Nem szeretnek. Másban is ilyen zordak? Esetleg rosszul tanulsz vagy valamiért büntetnek? Fordulj az osztályfőnöködhöz, hogy beszéljen velük ő mint tekintély. Attól tartok, hogy neked az első adandó alkalommal el kell majd otthonról költöznöd, ez nem egy normális szülő-gyerek viszony. És az ő viszonyuk se normális, apukád agresszív, anyád megalkuvó áldozat. Mondanám, hogy büntesd őket szeretetmegvonással, de lehet, hogy meg se kottyanna nekik, nincs ilyesmire igényük. Tölts minél kevesebb időt otthon.
2010. máj. 12. 21:47
 19/20 anonim válasza:

Ez elég furi. :S

Az én szüleim, meg zavartak vissza aludni, hogy ne rajtuk hiztizek. :P

2010. máj. 13. 07:43
 20/20 anonim válasza:
aludj hétvégén a nagyszülőknél
2011. dec. 26. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!