Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segíítség? Merjek kockáztatni...

Kiara0213 kérdése:

Segíítség? Merjek kockáztatni vagy ne?

Figyelt kérdés

Férjemmel élek és 1 éves kislányommal.....Mióta kiderült hogy terhes vagyok, azóta köztünk nem úgy működnek a dolgok ahogy az kellene...A férjem folyamatosan terrorizál. Nagyon sokszor megver szinte minden nap. Isten lássa lelkem soha nem bántottam meg semmivel, tehát nem érdemlem meg hogy megüssön. És ami a legszomorúbb az 1 éves kislányom ezt sikonyálva nézi végig. A lányunkal nem is törődik, hanem haza jön és vagy velem veszekszik vagy elmegy otthonról.

Nem tudom mit tegyek. Mikor elszertnék menni nem enged el. De nem is mernék, mert azt mondta ha elhagyom megöl.

Mit tehetnék? Egyszer már haza költöztem ameddig a szüleimmel egy faluban éltem. Akkor is megvert a kistesóm elött. Tényleg nem merek mit csinálni mert nem szeretnék a lányom nélkül élni. Ez az egyetlen ok amiért nem lettem öngyilkos. 37 ezer ft-ból élnék egyedül, esetleg anya otthonban. Ő Meg szülői házban 62 ezerrel...De ha el merném mondani hogy bánt, és a saját lányára azt mondja hogy nyomorék (ha nem akar elaludni) enyém lehetne a lányom, és nem bánthatna többé? Segítsenek kérem....Nem bírom sokáig...

2017. febr. 26. 00:28
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
27-es: Nem iszunk, nem dohányzunk...Attól még mert meg ver a férjem ugyan úgy meg van a lányunknak mindene.....Egyántalán nem költünk semmi féle káros dologra....Ő sem...és nem védeném.....Egyszerüen csak idegbeteg...Nem képes kontrolállni az agyát.... De köszönöm
2017. febr. 26. 17:39
 32/40 A kérdező kommentje:
Nem nem vagyok terhes....csak amikor az voltam akkor is bántott.....Egyértelműen leírtam hogy terhesen is ütött és most is mikor már 1 éves a lányom...
2017. febr. 26. 17:40
 33/40 A kérdező kommentje:
Tehát mikor kiderült hogy terhes vagyok a most 1 éves lányommal akkor kezdett ütlegelni...Mikor rá voltam kényszerülve mert anyám sem foglalkozik velem,
2017. febr. 26. 17:41
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kellett volna azonnal lelepni, mikor verni kezdett. Nem hagyhatod, h az is bekovetkezzen, hogy a gyereket veri!!!!
2017. febr. 26. 17:46
 35/40 A kérdező kommentje:
Léptem volna de akkor még kiskorú voltam....Nem hagyhattam hogy elvegye a lányomat...Lehet hogy hülyeség...de amit csinálok én a lányomért csinálom.....Ha elvennék tőlem inkább öngyilkos lennék, és ha az övé lesz az is leszek....
2017. febr. 26. 17:48
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem azzal kockáztatsz, ha lelépsz, hanem ha ottmaradsz. Az ilyen beteg állat azért üt, mert élvezi, és egyre több kell majd neki. Ha van nyoma a verésnek, csináltass látleletet a háziorvossal, kamera, hangfelvétel, legyen bizonyítékod, és akkor nincs az a bíróság, aki neki ítélné a gyereket..
2017. febr. 26. 19:57
 37/40 anonim ***** válasza:
68%
Máskor ne romával kezdj.
2017. febr. 28. 18:49
 38/40 A kérdező kommentje:
képzeld nem roma de én az vagyok....!!! és utálom ezt a rasszízmust...pont hogy ezek a némelyik parasztok azt hiszik mindent megtehetnek.!!! undoritoak.....és undorito az is hogy az helyett hogy az emberek segítenének másokon egymást pocskondiázzák..!! Semmivel sem vagytok gazdagabbak mint a romák.! Szégyelljétek magatokat
2017. márc. 2. 00:03
 39/40 anonim ***** válasza:

Ne idegesítsd magad,azért jó páran segítettek vagy adtak jó tanácsokat!

De ha már ez így szóba került,nem lehet,hogy pont azért ilyen vadállat a férjed,mert roma vagy ?! Lehet ő úgy gondolja feljebbvaló,bármit megtehet,neked kuss a neved,mert te roma vagy?! Nem lehet ilyen benne?Tudom,mikor elvett akkor is az voltál,de ki tudja mi jár az elmeroggyant fejében...

2017. márc. 2. 01:09
 40/40 anonim ***** válasza:
Mi lett veled, sikerült meglépned tőle?
2019. aug. 27. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!