Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segíítség? Merjek kockáztatni...

Kiara0213 kérdése:

Segíítség? Merjek kockáztatni vagy ne?

Figyelt kérdés

Férjemmel élek és 1 éves kislányommal.....Mióta kiderült hogy terhes vagyok, azóta köztünk nem úgy működnek a dolgok ahogy az kellene...A férjem folyamatosan terrorizál. Nagyon sokszor megver szinte minden nap. Isten lássa lelkem soha nem bántottam meg semmivel, tehát nem érdemlem meg hogy megüssön. És ami a legszomorúbb az 1 éves kislányom ezt sikonyálva nézi végig. A lányunkal nem is törődik, hanem haza jön és vagy velem veszekszik vagy elmegy otthonról.

Nem tudom mit tegyek. Mikor elszertnék menni nem enged el. De nem is mernék, mert azt mondta ha elhagyom megöl.

Mit tehetnék? Egyszer már haza költöztem ameddig a szüleimmel egy faluban éltem. Akkor is megvert a kistesóm elött. Tényleg nem merek mit csinálni mert nem szeretnék a lányom nélkül élni. Ez az egyetlen ok amiért nem lettem öngyilkos. 37 ezer ft-ból élnék egyedül, esetleg anya otthonban. Ő Meg szülői házban 62 ezerrel...De ha el merném mondani hogy bánt, és a saját lányára azt mondja hogy nyomorék (ha nem akar elaludni) enyém lehetne a lányom, és nem bánthatna többé? Segítsenek kérem....Nem bírom sokáig...

2017. febr. 26. 00:28
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj, meg tudod oldani. Amúgy is, most még tervezési fázisban vagy. Nyugodtan tervezgess, telefonálgass, tájékozódj a lehetőségeidről és akkor lépj, amikor minden kész van hozzá. Nem holnap kell költöznöd, de nem nőhet fel ebben a lányod. Mindig gondolj arra, hogy ezt érte is teszed, nem csak magadért. A telefonos segítőknek meg mondd el minden aggályodat. Ők már sok nőt húztak ki a tiedhez hasonlóan rossz helyzetből, jobban ismerik ezt az egész folyamatot jogilag is mint mi és rengetegszer csinálták. Nem te vagy az első, akit bánt a férje, szóval tudni fogják, hogy mit kell tenni.
2017. febr. 26. 01:33
 12/40 A kérdező kommentje:
igen ő is....bármiért megver én vagyok számukra a hibás...
2017. febr. 26. 01:33
 13/40 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat...Tudom hogy erős vagyok....És a lányomért mindent...!! Ő az életem
2017. febr. 26. 01:38
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

Miért teremt az Isten ilyen elmebeteg,agresszív állatokat a földre?

Lépj le minél hamarabb,ne hagyd terrorban felnőni a gyermekedet! A kis lelkének ez nem tesz jót és egyébként sem kell elviselned egy vadbaromnak a szeszélyeit!

2017. febr. 26. 01:46
 15/40 krisz198911 válasza:
100%
Szia. Merj lépni. Hidd el az anyaotthonok nem olyan rosszak mint ahogy sokan mondják. Én mertem lépni,és nem bántam meg. A családsegítőbe kérd el a krízis vonal számát és hívd őket. Azonnal elszállásolnak. Én és a kisfiam egy száll ruhába indultunk el. Agyon voltunk verve.Krízis szállón éltünk 1 hetet és utána költöztünk egy anyaotthonba. Én is annyiból éltem mint te. Sajat szobánk volt és fizettem érte 7000ft-ot. Segítettek elhelyezni a kisfiamat bölcsödébe és 1 hónap múlva mar dolgoztam is. 4hónap alatt annyit félre raktam hogy albérletbe költöztünk. Eltelt 2év és külföldön élek a kisfiammal.Mindenünk megvan. Ugyhogy ne félj. Nem mindenki marad bennt az otthonba 1 évig. Merj lépni!!!!!!! Ha van kérdésed szívesen válaszolok.
2017. febr. 26. 02:26
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
A NANE esetleg tud még adni tippeket, mihez tudsz kezdeni, 06-80-505-101 hívható: hétfő, kedd, csütörtök, péntek este 18 és 22 óra között (ingyenes, anonim szám). Remélem, meg tudsz lépni a párodtól. Sok sikert!
2017. febr. 26. 03:41
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
ne félj attól, hogy elveszi a gyerekedet, ilyen kicsi gyereket szinte mindig az anyjának ítélnek, és ha bizonyítani tudod, hogy a gyerek előtt is megvert, akkor pláne.
2017. febr. 26. 03:42
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

Irány a rendőrség, feljelentést tenni, aztán anyaotthon vagy barát a gyerekkel. Rendőrségi feljelentés nélkül ne vidd el a gyereket, mert az apának ugyanolyan joga van hozzá és simán visszavitetheti, onnantól pedig vesztettel egy gyermekelhelyezesi perben.

Amint sikerült elkoltozni, azonnal beadni a gyermekelhelyezesi perre a kérelmet, igényelni a rendszeres gyermekvedelmit és bölcsibe adni a gyerek, te meg irány munkát keresni

2017. febr. 26. 04:37
 19/40 anonim válasza:
100%

Szia. Én egy lány vagyok, akinek az anyukája szintén ilyen helyzetben volt mint te (remélem nem baj hogy tegezlek). Kezdj el minél hamarabb lépni. Különben odaig fog fajulni (nem akarok vészjósló lenni, de tapasztalat) hogy a lányod is kapni fog (ne így legyen!!) én is kaptam. Sokat. És anya nem tudott lépni mert egyedül volt velem. De megszervezett mindent.

Neked azt tudom javasolni, hogy addig amíg nem tudsz talpra állni, addig vagy anya otthon, vagy egy barátnőhöz menj, akit nem ismer a férjed, rakd bölcsibe a picit (muszáj, ha őszinte vagy a nevelővel, biztos segíteni fog ő is) kezdj mihamarabb munkát keresni, és amint biztosabban állsz anyagilag egy kicsit (ha baratnőddel jó a viszony kérj kölcsönt, megértené szerintem) és költözzetek másik városba. Csinálj egy másik bankkártyát. Ha kell változtass nevet.

Hirtelen ennyit tudtam segíteni.

Bármi van írj nyugodtan privátba!

Sok sikert!

2017. febr. 26. 05:15
 20/40 anonim ***** válasza:
33%
Hány hetes terhes vagy? Ezt is meg akarod szülni ilyen körülmények közé? Minél előbb kérj segítséget , ahogy előttem írták!
2017. febr. 26. 07:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!