Segíítség? Merjek kockáztatni vagy ne?
Férjemmel élek és 1 éves kislányommal.....Mióta kiderült hogy terhes vagyok, azóta köztünk nem úgy működnek a dolgok ahogy az kellene...A férjem folyamatosan terrorizál. Nagyon sokszor megver szinte minden nap. Isten lássa lelkem soha nem bántottam meg semmivel, tehát nem érdemlem meg hogy megüssön. És ami a legszomorúbb az 1 éves kislányom ezt sikonyálva nézi végig. A lányunkal nem is törődik, hanem haza jön és vagy velem veszekszik vagy elmegy otthonról.
Nem tudom mit tegyek. Mikor elszertnék menni nem enged el. De nem is mernék, mert azt mondta ha elhagyom megöl.
Mit tehetnék? Egyszer már haza költöztem ameddig a szüleimmel egy faluban éltem. Akkor is megvert a kistesóm elött. Tényleg nem merek mit csinálni mert nem szeretnék a lányom nélkül élni. Ez az egyetlen ok amiért nem lettem öngyilkos. 37 ezer ft-ból élnék egyedül, esetleg anya otthonban. Ő Meg szülői házban 62 ezerrel...De ha el merném mondani hogy bánt, és a saját lányára azt mondja hogy nyomorék (ha nem akar elaludni) enyém lehetne a lányom, és nem bánthatna többé? Segítsenek kérem....Nem bírom sokáig...
Miért teremt az Isten ilyen elmebeteg,agresszív állatokat a földre?
Lépj le minél hamarabb,ne hagyd terrorban felnőni a gyermekedet! A kis lelkének ez nem tesz jót és egyébként sem kell elviselned egy vadbaromnak a szeszélyeit!
Irány a rendőrség, feljelentést tenni, aztán anyaotthon vagy barát a gyerekkel. Rendőrségi feljelentés nélkül ne vidd el a gyereket, mert az apának ugyanolyan joga van hozzá és simán visszavitetheti, onnantól pedig vesztettel egy gyermekelhelyezesi perben.
Amint sikerült elkoltozni, azonnal beadni a gyermekelhelyezesi perre a kérelmet, igényelni a rendszeres gyermekvedelmit és bölcsibe adni a gyerek, te meg irány munkát keresni
Szia. Én egy lány vagyok, akinek az anyukája szintén ilyen helyzetben volt mint te (remélem nem baj hogy tegezlek). Kezdj el minél hamarabb lépni. Különben odaig fog fajulni (nem akarok vészjósló lenni, de tapasztalat) hogy a lányod is kapni fog (ne így legyen!!) én is kaptam. Sokat. És anya nem tudott lépni mert egyedül volt velem. De megszervezett mindent.
Neked azt tudom javasolni, hogy addig amíg nem tudsz talpra állni, addig vagy anya otthon, vagy egy barátnőhöz menj, akit nem ismer a férjed, rakd bölcsibe a picit (muszáj, ha őszinte vagy a nevelővel, biztos segíteni fog ő is) kezdj mihamarabb munkát keresni, és amint biztosabban állsz anyagilag egy kicsit (ha baratnőddel jó a viszony kérj kölcsönt, megértené szerintem) és költözzetek másik városba. Csinálj egy másik bankkártyát. Ha kell változtass nevet.
Hirtelen ennyit tudtam segíteni.
Bármi van írj nyugodtan privátba!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!