Miért szólnak bele mindenbe? Felnőtt ember vagyok es megis.
Sziasztok! Nagyon rövid leszek mert mire leirnam az egesz történetet lemenne a nap :D arról lenne szo hogy miért szólnak bele a szüleim az életembe? 25 éves vagyok eddig ahol dolgoztam utaltam mint a sz.rt, gyomorideggel mentem monden nap es nem az volt a célom egyaltalan. (Amúgy családi vállalkozásban dolgoztam)
Soha nem engedtek nekem hogy azt csinaljam amit igazán szeretnék, azt kellett csinálnom amit ok mondtak nekem es most is megakarjak mondani nekem hogy mit dolgozzak stb.
Mar teljesen depressziós vagyok emiatt mert nem állnak mellettem es nem támogatnak hogy csinaljam amit szeretnék es segítenek is ha kell, nek biztatnak.
Meg van mit szeretnek csinalni es mégse csinálhatom mert ok akarjak eldönteni helyettem. Ha meg ellenállok elmondanak minden hülyének es ezt mar nincs kedvem hallgatni.
Legyszi ne írjatok okoskodó kommenteket mert arra nincs szükségem. Valaki esetleg akinél ugyanez a helyzet?
Mint ahogy #9-es irja.
Miert nem leptel eddig, miert nem kezdtel bele amit szeretnel?
Onerobol nem menne? Szoval, most is csak azert tudod magad eltartani, mert a csalad cegenek dolgozol? Ha igy van, akkor beleszolnak, mert hiaba laksz kulon, meg mindig toluk fuggsz. Elkezdted az egyetemet, ebben tamogattak, utaltad es otthagytad. Nem gondolod, hogy a szepseg vallalkozasban es benned azert nem biznak, mert netan azt is abbahagyod, mert utalnad?
25 éves vagy, csak annyira tudnak mások beleszólni az életedbe, amennyire engeded.
Persze az önállóságért áldozatokat kell hozni.
Koszi az eddigi válaszokat. Az a baj többet nem irok le a történetből mert felesleges igyis egy ketten hülyeséget írtak.
Meg ez nem ennyire egyszerű.
Nem arról van szo hogy nem segítenének beindítani hanem hogy azt akarjak hogy azt csinaljam amit ők mondanak.
Igaz :(
Amúgy en fekete baranynak erzem magam.
Mindent együtt a tesomekkal csinálnak. Minket sehova se hívnak.
Úgyhogy azért mondom nem olyan egyszerű.
Koszi a válaszokat :)
állj a sarkadra!! csak annyira tudnak beleszólni amennyire engeded.
25 nő (aki egyedül indult a nagyvilágnak azért, hogy a saját lábára álljon, és ,kezdjen magával "valamit"
Basszus, már rég nem velük élsz, és úgy táncolsz, ahogy ők fütyülnek? Miért? Tudod, csak azt lehet az orránál fogva vezetni és irányítani, aki hagyja magát. Egyáltalán nem vagy önálló és talpraesett, ha ezt hagyod ennyi idő után is... Már bocs.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!