Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor lehet végre együtt aludni?

Mikor lehet végre együtt aludni?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta szeretnénk együtt aludni nem azért hogy szexelhessünk,hisz ha akarunk megtesszük.És hohetetlen de nem értem édesanyám felfogását...tudom hogy féltett és még most is de ez nem az együtt alváson fog múlni....és már megse merem kérdezni tőle:(

Segítsetek!!

2010. máj. 9. 14:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én a barátomat fél éve ismertem, miután először nála aludtam.Nem volt betervezve, este indultunk volna haza kocsival.40 km-re lakik. Decemberben nagy hóvihar volt, piros riasztás stb, fél óra alatt leesett 30 centi hó is.És a szüleink úgy gondolták, jobb ha ott alszom, nehogy valami bajunk legyen:))Másnap mentünk haza.Azóta minden hétvégén együtt alszunk, vagy náluk, vagy nálunk.
2010. máj. 10. 19:15
 12/12 anonim ***** válasza:

19:15-ös vagyok.

17/L

22/F

2010. máj. 10. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!