Normális ha a feleségem "meghülyül" terhesen?
A feleségem és én már sok éve boldogan élünk.Most várjuk első babánkat és a terhesség kb felétől nagyon megbáltozott. Sokkal ahresszívabb lett és szívből elkezdett utálni családtagokat,Persze az én családomból.emiatt sokszor veszekszünk is.
Ez normálisnak mondható? Szülés után jobblesz?
Előre os Kösz a válaszokat.
"Emelt hangra emelt hang a válasz, vádaskodásra ellentámadás."
Ilyenből lesznek aztán az ordítozó veszekedések... Ha üvöltő emberrel beszélsz, csak higgadtan, de határozottan van értelme. Ha fel tud idegesíteni, az már fél vereség.
Köszönöm a sok választ.Átbeszéltük azóta ezt a témát és lenyugodtak a kedélyek.Én is engedtem és ő is , így minden rendben.napokon belül család leszünk, úgyhogy most már a szülésre koncentrálunk.
Egyébként összegezve az egész dolgot,valóban nagyrészt a terhességnek tudom be ezt.10 éve együtt vagyunk szóval jól ismerjük egymást.Nem vagyok egy alamuszi ember se feminista,de a terhesség/szülést én nem vállalnám be.Az biztos hogy ilyenkor amit a nők végigcsinálnak az nemsemmi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!