Normális ha a feleségem "meghülyül" terhesen?
A feleségem és én már sok éve boldogan élünk.Most várjuk első babánkat és a terhesség kb felétől nagyon megbáltozott. Sokkal ahresszívabb lett és szívből elkezdett utálni családtagokat,Persze az én családomból.emiatt sokszor veszekszünk is.
Ez normálisnak mondható? Szülés után jobblesz?
Előre os Kösz a válaszokat.
Na latjatok csak kicsit meg kellett kapargatni a felszint es mar rogton kiderult nem ok nelkul olyan szegeny amilyen. En ezeket a tipusu rokonokat (tokmindegy enyem vagy ferjeme!) terhesseg nekul is utalnam.
Allitsd le a csaladod vagy valiban konnyen - ahogy itt valaki irta is - vasarnapi apuka lehetsz ha ebben a szituban inkabb mellejuk allsz.
Köszönöm a sok választ.
Már többször beszéltem velük arról hogy viselkedjenek. Mióta beszéltem velük kb 2-3 hónapja, azóta nincsen baj de sajnos asszony 2 naponta felhoz valami régebbi sérelmet és saját magát idegesítí fel rajta. Én őt támogattam mindig de van hogy leül a kanapéra és elkezdi mondani a magáét hogy anyám majd nem fog békén hagyni minket stb.szóval meg nem történt dolgokon idegesíti fel magát.
7-es) "Ja, a férjem amúgy az ilyenek miatt a szülést nem szülésként emlegette, hanem ördögűzésként."
én ezen beszartam XDXD
"szóval meg nem történt dolgokon idegesíti fel magát."
Hiába védi a sok unatkozó htb. a "kolléganőt", ez akkor is beteges!!
Javaslom, hogy kössed fel a gatyát, mert különben az apuciból hamarosan papucs-i lesz.
25-re:
Hm, az én feleségemben is van némi ilyen hajlam...
Nos, ilyenkor viszont őt kéne helyre rakni.
Egyébként én sosem tartottam be azt, hogy a terhes feleségtől mindent le kéne nyelni. Pont annyit nyeltem le, amennyit terhesség nélkül: amennyit méltányosnak tartok egy házasságban a békesség kedvéért. Ami ezen túlmegy, azt szóvá teszem, méghozzá olyan stílusban, ahogyan ő beszél velem. Emelt hangra emelt hang a válasz, vádaskodásra ellentámadás. Véletlenül sem szoktattam hozzá, hogy velem büntetlenül lehessen úgy beszélni, mintha a kapcarongya lennék, vagy a szüleimet sárba döngölni. Az ilyen beszédre részemről is megvolt az a válasz, amit ő sem tett zsebre.
Egyébként feleségem most terhes a második gyerekünkkel. Most a meglévő gyerekünk nonstop csüng rajta, ha itthon van. Sokat betegeskedik, mint a legtöbb gyerek óvoda kezdetén. Feleségem nem tudja magát éjjel rendesen kipihenni, napközben sokat panaszkodik fáradtságra.
És mindezek ellenére (VAGY INKÁBB ÉPP EMIATT!!!) aránytalanul békésebb, mint első terhessége idején.
Mert nincs ideje agyalni hülyeségeken, hanem örül, ha a kis zsarnok végre békét hagy neki és lepihenhet. Örül, ha éjjel alszik rendesen a gyerek, nem hány, nem lázasodott be ismét stb. stb.
Szóval, hidd el kérdező, a feleséged azért viselkedik így, mert nincs eléggé lefárasztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!