Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha a feleségem...

Normális ha a feleségem "meghülyül" terhesen?

Figyelt kérdés

A feleségem és én már sok éve boldogan élünk.Most várjuk első babánkat és a terhesség kb felétől nagyon megbáltozott. Sokkal ahresszívabb lett és szívből elkezdett utálni családtagokat,Persze az én családomból.emiatt sokszor veszekszünk is.

Ez normálisnak mondható? Szülés után jobblesz?

Előre os Kösz a válaszokat.

2017. febr. 24. 18:53
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
89%

Na latjatok csak kicsit meg kellett kapargatni a felszint es mar rogton kiderult nem ok nelkul olyan szegeny amilyen. En ezeket a tipusu rokonokat (tokmindegy enyem vagy ferjeme!) terhesseg nekul is utalnam.

Allitsd le a csaladod vagy valiban konnyen - ahogy itt valaki irta is - vasarnapi apuka lehetsz ha ebben a szituban inkabb mellejuk allsz.

2017. febr. 25. 07:12
 22/36 anonim ***** válasza:
22%
A hormonok eléggé meg tudják hülyíteni az embert, de azért még egy kismamának is kellene legyen önkontrollja. Persze az is lehet, hogy ilyen a személyisége, és most kezdi el kimutatni a foga fehérjét.
2017. febr. 25. 08:39
 23/36 anonim ***** válasza:
90%
22-es vagyok, nem olvastam a kommentek közötti válaszodat, bocsi. Akkor így már tök megértem, én is utálnám az anyukádat.
2017. febr. 25. 08:40
 24/36 anonim ***** válasza:
94%
Neked nem alap hogy leállitsd az idiota kötekedö családodat? Hát én sem szolnék hozzájuk a feleséged helyében... kellene a fenének ilyen rokonság; de rolad is megvan a vmnyem, amiért a feleségedet szidod, ahelyett, hogy anyádékat tennéd helyre.
2017. febr. 25. 09:19
 25/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ.

Már többször beszéltem velük arról hogy viselkedjenek. Mióta beszéltem velük kb 2-3 hónapja, azóta nincsen baj de sajnos asszony 2 naponta felhoz valami régebbi sérelmet és saját magát idegesítí fel rajta. Én őt támogattam mindig de van hogy leül a kanapéra és elkezdi mondani a magáét hogy anyám majd nem fog békén hagyni minket stb.szóval meg nem történt dolgokon idegesíti fel magát.

2017. febr. 25. 09:44
 26/36 anonim ***** válasza:
88%
A stressz nem fog jót tenni a babának. Kapcsolódjatok ki, próbáld elterelni a gondolatait, abból mindketten profitálni fogtok. Ne veszekedj vele; ha nem lehet leállítani, akkor menj el kicsit sétálni, hagyd békén, ne foglalkozz vele, ne add alá a lovat, mert csak rosszabb lesz. Hidd el, ő sem érezheti túl jól magát a bőrében, ha folyton azon pörög az agya, hogy majd hogy tesz neki keresztbe az anyós. Egyébként ha valóban ilyen mindent túlgondoló, ideges alaptermészete lenne, az már sokkal korábban megmutatkozott volna, ilyesmit elrejteni nem lehet: szóval igen, a terhesség hozza ki belőle. A legjobbakat :)
2017. febr. 25. 12:50
 27/36 anonim ***** válasza:
89%

7-es) "Ja, a férjem amúgy az ilyenek miatt a szülést nem szülésként emlegette, hanem ördögűzésként."

én ezen beszartam XDXD

2017. febr. 25. 15:03
 28/36 anonim ***** válasza:
10%

"szóval meg nem történt dolgokon idegesíti fel magát."

Hiába védi a sok unatkozó htb. a "kolléganőt", ez akkor is beteges!!

Javaslom, hogy kössed fel a gatyát, mert különben az apuciból hamarosan papucs-i lesz.

2017. febr. 25. 17:52
 29/36 anonim ***** válasza:
87%
28, mar bocs de a jo edes neniked az unatkozo htb! (Mas rokonodat irtam volna egy jobb jelzovel de volt gyerekszobam es bennem nem tombolnak a hormonok). Egy varandos no (mint a kerdezo felesege) erzekenyebb es ha parasztkodnak vele meg jo hogy kiborul.
2017. febr. 25. 17:58
 30/36 anonim ***** válasza:
21%

25-re:

Hm, az én feleségemben is van némi ilyen hajlam...

Nos, ilyenkor viszont őt kéne helyre rakni.

Egyébként én sosem tartottam be azt, hogy a terhes feleségtől mindent le kéne nyelni. Pont annyit nyeltem le, amennyit terhesség nélkül: amennyit méltányosnak tartok egy házasságban a békesség kedvéért. Ami ezen túlmegy, azt szóvá teszem, méghozzá olyan stílusban, ahogyan ő beszél velem. Emelt hangra emelt hang a válasz, vádaskodásra ellentámadás. Véletlenül sem szoktattam hozzá, hogy velem büntetlenül lehessen úgy beszélni, mintha a kapcarongya lennék, vagy a szüleimet sárba döngölni. Az ilyen beszédre részemről is megvolt az a válasz, amit ő sem tett zsebre.

Egyébként feleségem most terhes a második gyerekünkkel. Most a meglévő gyerekünk nonstop csüng rajta, ha itthon van. Sokat betegeskedik, mint a legtöbb gyerek óvoda kezdetén. Feleségem nem tudja magát éjjel rendesen kipihenni, napközben sokat panaszkodik fáradtságra.

És mindezek ellenére (VAGY INKÁBB ÉPP EMIATT!!!) aránytalanul békésebb, mint első terhessége idején.

Mert nincs ideje agyalni hülyeségeken, hanem örül, ha a kis zsarnok végre békét hagy neki és lepihenhet. Örül, ha éjjel alszik rendesen a gyerek, nem hány, nem lázasodott be ismét stb. stb.

Szóval, hidd el kérdező, a feleséged azért viselkedik így, mert nincs eléggé lefárasztva.

2017. febr. 25. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!