Normális ha a feleségem "meghülyül" terhesen?
A feleségem és én már sok éve boldogan élünk.Most várjuk első babánkat és a terhesség kb felétől nagyon megbáltozott. Sokkal ahresszívabb lett és szívből elkezdett utálni családtagokat,Persze az én családomból.emiatt sokszor veszekszünk is.
Ez normálisnak mondható? Szülés után jobblesz?
Előre os Kösz a válaszokat.
9/9
Teljesen igazad van. Sajnos nem ok nélkül ilyen mert ahogy te is írtad az anyámnak voltak ilyenolyan megjegyzései mert ő még a régimódi fajta.Az a tipikus ha nekem "ez" volt akkor nekedis "ez" lesz.A Nővérem Pedig már az elején leszögezte hogy fiú legyen és hogy milyen haja /szeme.... Azért ezek biztos nem estek jól neki.
Egyébként Köszönöm a válaszokat.
De már olyan hogyha mutert megemlítem akkor már vérben forog a szeme. :-D
Alapesetben azt írtam volna, hogy nem, nem normális.
De elolvastam a 11. hsz-odat. Ettől megváltozott a véleményem.
Határozottan állítsd le anyukádat és nővéredet. És kerek-perec mondd meg nekik, hogy ha ilyen hülyeségeket beszélnek (különösen nővéred), akkor ne csodálkozzanak, ha feleséged egy életre megutálja őket.
"Sokkal ahresszívabb lett"
Mert most már megteheti, hiszen egy babával "megalapozta a jövőjét" a családban.
"és szívből elkezdett utálni családtagokat"
Most jön az, hogy megpróbál leválasztani a családodról, hogy ezentúl "csak őt szolgáld".
Elárulom neked, hogy egy nő sem egy terhességtől válik agresszívvá, hanem mert eleve ilyen volt a személyisége! A terhesség csak kihozta belőle.
Lesz még bajod vele...
"hogyha mutert megemlítem akkor már vérben forog a szeme."
Vidd el szemészetre!
A viccet félre téve, sajnos most kezd el sárkányosodni.
...."az elején leszögezte hogy fiú legyen és hogy milyen haja /szeme...."
A növéred simán sötét bioszból.
Akkor ez kétoldalú konfliktus. Le kell állítani a famíliát, mert elég sokszor megvadulnak a rokonok, pláne az első gyereknél. Ez amúgy nem lesz jobb, ha ideje korán nincsenek helyretéve, akkor csak rosszabb lesz és szétmarnak titeket. Szerintem ezt nagyon hamar NEKED kell tisztázni. Nőből vagyok, a saját családomat én intézem, és elvárom a páromtól, hogy tudja kezelni a családját, ne nekem kelljen konfrontálódni az édesanyjával (szerencsére erre ritkán van szükség, és párom helyre is teszi a dolgokat). Semmi szükség a hülye megjegyzésekre, másik pofájába való belemászásba. Külön család vagytok, ha segítségre, tanácsra van szükségetek, akkor kértek.
Ugyanakkor a terhesség önmagában nem magyarázat arra, amit sok kismama csinál... Lehet a hormonokra fogni, de jelentős részük bizony rájátszik és nagyon kihasználja, hogy senki nem mer velük szembe szállni, hiszen ők "babát várnak" és "nem szabad őket idegesíteni", az apukának meg a családnak meg egy dolga van, szolgálni és pofát befogni... Ja, és ha itt sincsenek a határok tisztázva, ez is rosszabb lesz, amikor megszületik a baba, nem alszik, kimerül, összeolvassa a hülyeségeket a neten, felbosszantja a gyerekorvos/védőnő/szomszéd néni vagy éppen te. Nem kell piszkálni még pluszban, de azt egyértelművé kell tenni, hogy a gyerek mögé bújva sem lehet indokolt a sárkánykodás.
Hát kérlek, én az "Az a tipikus ha nekem "ez" volt akkor nekedis "ez" lesz" anyósomat anélkül utáltam szívből, hogy terhes lettem volna egyáltalán, nemhogy még terhesen.
Ne haragudj, de a családod cseszegeti a feleséged, neked meg ebből az jön le, hogy ő hülyült meg, mert már nem bírja elviselni?
Nem inkább a családod hülyült meg?!
Isten irgalmazzon minden nőt egy ilyen támogató férfitől, ilyenkor kezdem még jobban értékelni az enyémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!