Hogyan értessem meg anyámal, hogy nem bunkó vagyok, hanem egyszerűen már elegem van a nagynénémből, mert folyamatosan a gyökér horoszkópokról beszél?
20 éves vagyok, de amióta az eszemet tudom, a nagynéném kb. csak ezekről a bolondságairól tud beszélni.
"Jaj, a Tibi tipikus oroszlán, azárt nem jöttök ki jól."
"Remélem nem skorpió lesz a gyereked, azokkal nagyon nehéz." (nem is vagyok terhes, sak úgy random ezt mondta)
"Ne menj orvosira, egy ikreknek - mint te - az túl komplikált lenne."
stb...
Egyszerűen elegem van belőle. Egyrészt, rettenetesen ostobának tartom azt, aki hisz ilyenekben, másrészt már évek óta tűröm - mondtam is neki, hogy én nem hiszek ebben (erre ő: "hát igen, most a nehezebb és hitetlenebb természeted uralkodik feletted - nagyon ikrek vagy, látod?").
Szóval mostmár nem vagyok hajlandó bszélni vele, ha egy légtérben vagyunk, akkor kerülöm, mert annyir irritál.
Anya szerint bunkó vagyok..
Kit gyökereztem, vagy parasztoztam le? Senkit. Max a viselkedésüket minősítettem. Csupán a saját, egyéni véleménymet mondtam el.
Te vagy itt az, aki ítélkezik és megmondóembert játszik, hogy én márpedig idegbeteg pszichopata vagyok. Személyeskedhetsz itt, hogy előre sajnálod a jövendőbeli betegeimet, de ez pont hogy rólad állít ki szegénységi bizonyítványt.
Leírtam, hogy felőlem bárki hihet a horoszpokban, sőt felőlem a Bűzlábú Mirigyjetinek is imádkozhatsz minden este, nem érdekel, amíg nem akarod rámerőltetni és másról s lehet veled kommunikálni.
Türelmetlen edig nem vagyok. Évek óta húzódó, rendszeres konfliktusról van szó, amit eddig tűrtem. Ha tegnap kezdte volna el és habzó szájjal szidnám a kva anyjáta nagynénémnek, akkor talán jogos lenne, amit leírsz, de így csupán felesleges és szánalmas okoskodás, amit itt előadsz.
A kérdésre válaszolni érdemben nem nagyon tudtál, jó lenne ha a spam kommentjeidtől megkímélnél minket a jövőben.
Köszönöm..
A párom édesanyja is ilyen.A sokadik alkalomkor megmondtam neki udvariasan,hogy én nem hiszek a csillagjegyekben meg a horoszkópban meg az ilyen dolgokban, nem is nagyon érdekelnek az ilyenek, beszélgessünk inkább másról.
Felfogta,azóta nem napi téma.
Szerintem mondd meg te is,hogy hülyeségnek tartod,hagyjon ezzel a témával..Persze kicsit udvariasabban fogalmazva.
Kérdező, el ne hidd már, hogy emiatt nem vagy való orvosnak! Megáll az ember esze a sok hülye hozzászóláson.
A nagynénéd bunkó, és én kedvesen, de határozottan megkérném, hogy ne erőltesse rád, amiről te azt gondolod, hogy semmi szükséged rá.
Ha pedig ebből nem ért, az csak az ő korlátolt gondolkodását írja le, csöppet sem a te állítólagos bunkóságodat.
Anyud majd belenyugszik, hogy nem bírod elhallgatni, és kész.
Kérdező ne vedd magadra ezeket a mocskolódásokat, a 44%-osét meg pláne nem. Jó indulatú hozzászólást még nem olvastam tőle. Savanyú, szánalmas egy ember lehet.
Neked meg sok sikert az orvosihoz!
Irigylem a problémáidat... Ha ezt nem bírod elviselni, akkor mi lesz, majd mikor orvosként sokkal gyakrabban kell hülyeségeket hallgatni a betegektől?
Az én anyám meg kizárólag a házimunkáról tud beszélni, oda se figyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!