Ha az anyám villával szurkodott felém, majd levágott az ágyra és ott utott-verett, akkor mit lehet tenni? (hozzátenném egy hosszúnadrág miatt amit a tesomra akartam adni)
Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 10:51
1/18 A kérdező kommentje:
nem ez volt az elso ilyen eset
2010. máj. 9. 10:54
3/18 anonim válasza:
Anyád egy idegbeteg ember! Ezért a csekélységét villa, verés? Ha ez rendszeres, akkor elmehetsz a gyámügyre és bejelentheted. Nem írtad, hogy hány éves vagy. Nem lehet vele beszélni?
4/18 anonim válasza:
Anyád idegbeteg. Nem tudom elképzelni, hogy lehet egy gyereket így bántani. Én elég rossz gyerek voltam, de a legnagyobb büntetés legfeljebb egy pofon volt, vagy a fenekemre csaptak, ha már nagyon hülye voltam, általában hamar észhez is tértem tőle. Nem tudom, ilyenkor mit lehet tenni, de ha ez gyakran előfordul, akkor gondolom a gyámügyesekhez lehet fordulni, viszont akkor számolj azzal, hogy el is vihetnek intézetbe.
5/18 anonim válasza:
Jézusom! Édesanyád tényleg idegbeteg...
Hány éves vagy?
6/18 anonim válasza:
Üss vissza. Semmi mást nem tehetsz. Örülj, hogy nem az apád csinálja. Egy nőt könnyebb leszerelni, mert gyengébb.
8/18 anonim válasza:
Gyámügy. Ha nem akarod, hogy elszakítsanak tőle, akkor kérj családtagtól, ismerőstől segítséget.
9/18 anonim válasza:
Mond el az ismerőseinek és járasd le!
Ennél jobb mód nincs, és sose felejtsd el ezt az egészet.
Az anyád nem szeret téged, az ilyen ember nem anya!!
10/18 anonim válasza:
2. Normális vagy? Nem ideg beteg! max elmebeteg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!