Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismertek olyan családot, akik...

Ismertek olyan családot, akik soha nem járnak nyaralni, mert az "felesleges pénzkidobás"?

Figyelt kérdés
Én ismerek,pedig a gyerekek nagyon mennének.
2017. febr. 21. 09:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%

a férjem családja is ilyen..

soha nem mentek sehova,mert apósom szerint minden kimozdulás pénzkidobás.

Szerencsére a férjem nem ilyen,és nyaranta elmegyünk párnapra nyaralni. de apósom ilyenkor is ki van akadva..-pedig nem az ő pénzért költjük

2017. febr. 21. 11:22
 12/22 anonim ***** válasza:
46%

" Az alapvető értelmiségi attitűd része, hogy nyitottak erre az emberek, és pontosan tudják, hogy mennyit ad hozzá a tudásszinthez, a személyiséghez, valamint a család és a párkapcsolat kohéziójához."

nem kicsit lealacsonyító hozzászólás... nem tartom magunkat alacsonyabb értelmi szinten azért, mert nekünk a feltöltődést nem egy 1 hetes balatoni, vagy külföldi nyaralás adja, hanem 1-1 napos fesztiválokon, koncerteken való részvétel, hozzátéve, hogy nem csak nyáron járunk el magunkat feltölteni ezekkel a programokkal, hanem év közben is amikor olyan koncertet találunk amire szívesen elmegyünk mind a ketten... :)

2017. febr. 21. 13:38
 13/22 anonim ***** válasza:
69%
Igen tízes, a barátom is így gondolja. Ezért, minden évben, legalább kétszer, Egyiptom, Afrika különböző országai, stb. Ez, teljesen össze kovácsolja őket, egész verekedésekig. Legalább, elmondhatják, mutathatják, hogy ők az elithez tartoznak.
2017. febr. 21. 14:10
 14/22 anonim ***** válasza:
55%

A saját frusztrációdat látod bele, azaz öltözködsz, mert ingednek érzed. Értelmezz, mielőtt mások hsz-ét minősíted.

Igen, az az alapvető értelmiségi attitűd része, per definitionem is. Pont.

Szó nem volt a te egy napos kikapcsolódásodról, annak szembe állításáról bármivel, a csillagok állásásról vagy bármi egyébről.

Az egy napos kirándulás, vagy fesztivál az az, ami. És nem nyaralás, hanem valami más. És ne másra dobáld a sarat, ha gondod van.

2017. febr. 21. 14:26
 15/22 anonim ***** válasza:
81%

Ha neked az elithez tartoznak a verekedő emberek ...

Még szerencse, hogy a nem nyaraló szegények között csupa szív, szeretet tombol, sem asszonyverés, sem családon belüli erőszak, sem gyermekbántalmazás sincs. hagyjuk már.

2017. febr. 21. 14:27
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
#12 68%-os szándékosan eldobta a csalit a balhégenerálás érdekében, amire ráugrottál. Már meg is érkezett, hogy jó troll módjára belakjon. Nem szabad, ne engedj neki :-)
2017. febr. 21. 14:29
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi, mert anyám takarításmániás és neki hétköznap-hétvégén reggeltől estig takarítania kell, mert nem képzeljük, hogy ott hagyja az edényeket a mosogatóban. Néha sikerül meggyőzni, hogy pár órára menjünk le a Balatonra, de akkor is folyamatosan az órát nézegeti, hogy menjünk, mert neki takarítania kell. Otthon sem vagyunk, de az az első mikor belép az ajtón, hogy b*meg milyen kupi van.
2017. febr. 21. 14:29
 18/22 anonim ***** válasza:
91%
A fél családunk nagycsaládos. Nálunk is és a sógornőméknél is 6-6 gyerek van(nem vagyunk cigányok, mielőtt valaki megkérdezné). Igaz nálunk 3 már kirepült. Ők igénybe vették tavaly is az Erzsébet program kínálta lehetőséget, mi idén először. Olyan nyaralóhelyet néztünk elsősorban, ahol a gyerekek jól érzik magukat, így esett Zalakarosra a választásunk. Csúszdapark,kalandpark kicsiknek-nagyoknak.Úgy volt, hogy sógornőmékkel együtt megyünk, de ott a férj kitalálta (és ez minden nyáron így volt náluk), hogy nincs csúszda, meg kalandpark, helyette Agárdon foglaltak szállást, ahol lényegében "csak" A Velencei-tó van. A gyerekek úgy akartak volna oda jönni, ahova mi, de az a barom ellenez minden ilyet, pedig nem a pénzen múlna.
2017. febr. 21. 17:00
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi általában belföldön megyünk csak 2-3 napra, és nem sóherségből, csak nekünk így jó, de van, aki szinte felháborodott, hogy nem megyünk nyáron külföldre? Mintha nem is lenne ember, aki nem megy.
2017. febr. 21. 19:28
 20/22 anonim ***** válasza:
87%

"10" - milyen sárdobálásról beszélsz? azért mert azt mertem írni, hogy lealacsonyító a hozzászólásod neked "sárdobálás"?

tudod azért mert idegen szavakat használsz a hozzászólásodban, még nem tartozol az értelmiségihez...

az intelligencia nem idegen szavak használatából áll...

tudom, hogy most is le leszek pontozva de ez érdekel a legkevésbé :) nyugodtan.. HAJRÁ!

én csak azt próbáltam megértetni veled, hogy nem vagyunk egyformák... mindenkit mást tölt fel és más dolgok azok, amik a család összhangját meg tudják adni és ez még csak véletlenül sem intelligencia-értelem-pénz kérdése...

nyugodtan hidd azt, hogy az én életem borzalmas mert nem járunk el 2 hetes nyaralásokra a férjemmel-gyermekeinkkel külföldre és nem posztoljuk a face-n épp hol vagyunk a "nagy boldogságunk közepén"... hidd el .. megpróbáltuk...(nyaralást :) ) de mind a ketten azt éreztük már a 4. 5. napon, hogy menjünk már haza és ott élvezzük egymás és a gyermekeink társaságát... és hála az égnek ezt mind a ketten ki is mondtuk és meg is beszéltük egymással, hogy nekünk nem ERRE a fajta kikapcsolódásra van szükségünk, hogy feltöltsük magunkat... egyszerűen nem vagyunk egyformák... és azt írni, hogy ezt a fajta kikapcsolódást-feltöltődés csak egy magasabb szintű intelligenciájú emberek érthetik csak meg, ez igenis lealacsonyító és most aztán a lelkedbe fogok taposni, de nagyfokú butaságra vall... nézz magadba és gondolkozz el azon amit írtam... és mivel magas fokú intelligenciával rendelkezel és az elithez tartozol, szidj nyugodtan tovább :) én azért szeretlek téged is... :)

2017. febr. 21. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!