Ismertek olyan családot, akik soha nem járnak nyaralni, mert az "felesleges pénzkidobás"?
a férjem családja is ilyen..
soha nem mentek sehova,mert apósom szerint minden kimozdulás pénzkidobás.
Szerencsére a férjem nem ilyen,és nyaranta elmegyünk párnapra nyaralni. de apósom ilyenkor is ki van akadva..-pedig nem az ő pénzért költjük
" Az alapvető értelmiségi attitűd része, hogy nyitottak erre az emberek, és pontosan tudják, hogy mennyit ad hozzá a tudásszinthez, a személyiséghez, valamint a család és a párkapcsolat kohéziójához."
nem kicsit lealacsonyító hozzászólás... nem tartom magunkat alacsonyabb értelmi szinten azért, mert nekünk a feltöltődést nem egy 1 hetes balatoni, vagy külföldi nyaralás adja, hanem 1-1 napos fesztiválokon, koncerteken való részvétel, hozzátéve, hogy nem csak nyáron járunk el magunkat feltölteni ezekkel a programokkal, hanem év közben is amikor olyan koncertet találunk amire szívesen elmegyünk mind a ketten... :)
A saját frusztrációdat látod bele, azaz öltözködsz, mert ingednek érzed. Értelmezz, mielőtt mások hsz-ét minősíted.
Igen, az az alapvető értelmiségi attitűd része, per definitionem is. Pont.
Szó nem volt a te egy napos kikapcsolódásodról, annak szembe állításáról bármivel, a csillagok állásásról vagy bármi egyébről.
Az egy napos kirándulás, vagy fesztivál az az, ami. És nem nyaralás, hanem valami más. És ne másra dobáld a sarat, ha gondod van.
Ha neked az elithez tartoznak a verekedő emberek ...
Még szerencse, hogy a nem nyaraló szegények között csupa szív, szeretet tombol, sem asszonyverés, sem családon belüli erőszak, sem gyermekbántalmazás sincs. hagyjuk már.
"10" - milyen sárdobálásról beszélsz? azért mert azt mertem írni, hogy lealacsonyító a hozzászólásod neked "sárdobálás"?
tudod azért mert idegen szavakat használsz a hozzászólásodban, még nem tartozol az értelmiségihez...
az intelligencia nem idegen szavak használatából áll...
tudom, hogy most is le leszek pontozva de ez érdekel a legkevésbé :) nyugodtan.. HAJRÁ!
én csak azt próbáltam megértetni veled, hogy nem vagyunk egyformák... mindenkit mást tölt fel és más dolgok azok, amik a család összhangját meg tudják adni és ez még csak véletlenül sem intelligencia-értelem-pénz kérdése...
nyugodtan hidd azt, hogy az én életem borzalmas mert nem járunk el 2 hetes nyaralásokra a férjemmel-gyermekeinkkel külföldre és nem posztoljuk a face-n épp hol vagyunk a "nagy boldogságunk közepén"... hidd el .. megpróbáltuk...(nyaralást :) ) de mind a ketten azt éreztük már a 4. 5. napon, hogy menjünk már haza és ott élvezzük egymás és a gyermekeink társaságát... és hála az égnek ezt mind a ketten ki is mondtuk és meg is beszéltük egymással, hogy nekünk nem ERRE a fajta kikapcsolódásra van szükségünk, hogy feltöltsük magunkat... egyszerűen nem vagyunk egyformák... és azt írni, hogy ezt a fajta kikapcsolódást-feltöltődés csak egy magasabb szintű intelligenciájú emberek érthetik csak meg, ez igenis lealacsonyító és most aztán a lelkedbe fogok taposni, de nagyfokú butaságra vall... nézz magadba és gondolkozz el azon amit írtam... és mivel magas fokú intelligenciával rendelkezel és az elithez tartozol, szidj nyugodtan tovább :) én azért szeretlek téged is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!