Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a jó válasz, ha a lány...

Mi a jó válasz, ha a lány apja megkérdezi hogy -mi a szándékom a lányával?

Figyelt kérdés
a lány 18- én 20 vagyok.
2010. máj. 9. 08:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag arra kiváncsi az apa, hogy komoly szándékaid vannak e a lányával, vagy csak dugni akarod.

Nyílván a komoly szándék ebben a korban nem házasságot jelent, "csak" tisztességet.

Nagyon helyes, hogy az apa megkérdezi, így legalább a férfiak tudják a mihez tartást, nem pedig letojják ki van éppen a lányukkal vagy mi történik vele.

Utóbbit itt néhány válaszolónak írtam.

2010. máj. 9. 10:01
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
El is süllyednék, ha az apám ilyen kérdést szegezne oda a barátomnak. ha mégis ilyen vaskalapos apukával állít szembe a sors, akkor udvariasan annyit felelsz, hogy tisztességesek és komolyak... most erre mégis mit lehet mondani? sose lehet tudni, mi sül ki egy kapcsolatból, ahogy telik az idő, úgy komolyodik vagy éppen tűnnek el az érzelmek.
2010. máj. 9. 11:00
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem sülne le a pofámról a bőr.

Ugyanis az ilyen apa legalább foglalkozik a gyerekével, nem pedig hagyja hogy történjenek vele az események.

és nyílván ha a pasi szemét lenne még jól helyre is tenné.

Nemtudom itt milyen értékrendek vannak. Nektek minden ciki

Mondjuk ti dolgotok.

2010. máj. 9. 11:43
 14/20 anonim ***** válasza:
nem teszek mást mint maga a feleségével. éés nem kell a rizsa...
2010. máj. 9. 11:45
 15/20 anonim válasza:
100%
Az apuka vagy konzervatív típus, vagy egyszerűen csak félti a lányát. Ha tetszik a lány, vagy netán szerelmes vagy belé, s szeretnél vele komoly kapcsolatot, szerintem meglágyul a papa szíve. Persze elvárja majd, hogy jól bánj a szeme fényével, de ez természetes. Ha meg már együtt vagytok... akkor is előfordulhat, hogy csak a lányát félti, de az is, hogy a papa tényleg konzervatív típus...
2010. máj. 9. 11:47
 16/20 anonim ***** válasza:
Miért lesz rögtön konzervatív attól valaki, hogy érdekli, hogy mi van a lányával? Bár tényleg sokkal jobb, hogy egy 17-18 éves lány fűvel-fával lefekszik és nem érdekli a szüleit, hogy mi van vele, ez tényleg sokkal kevésbé ciki...:(
2010. máj. 9. 11:49
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én apám nagyon konzervatív és elég kritikus az aktuális pasijaimmal szemben, de ilyen kínos helyzetbe sose hozna, hogy ilyen kérdezzen a barátomtól. ez nem azt jelenti, hogy nem érdekli, mi van velem, négyszemközt elmondja nekem a véleményét és felhívja rá a figyelmemet, hogy mivel kapcsolatban legyek esetleg óvatos. de ilyet, hogy "mik a szándékai".... tudjátok, ki csinálta ezt? a nagyapám anyám udvarlóival, a mai napig mosolygunk rajta, milyen fafej volt... ha anyára rátelefonált a pasija, képes volt telefonon megkérdezni, hogy "hahh, fiatalember, ugye tisztességesek a szándékai?" :D:D anyám meg égett mint a rongy.
2010. máj. 9. 12:05
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha az en apukam kerdezne ilyet, negyszemkozt olyan pataliat csapnek, hogy csak. Az en apukam is szeret engem es torodik velem, raadasul en vagyok "a szeme fenye", mar attol rossszul van, ha egy pantos felsot felveszek, mert majd a fiuk az en melleimen legeltetik a szemeiket, de nekem ezt nem mondana, mert engem nem akar kellemetlen helyzetbe hozni. Szoval szerintem a fiumtol se kerdezne ilyesmit. Na meg ismerve engem, nem is merne :D
2010. máj. 9. 12:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Ja, csak a kerdesre nem valaszoltam, szoval szerintem ez a kapcsolat komolysagatol fugg, ha meg nem ismeritek egymast nagyon, akkor mondd, hogy "szeretned ot jobban megismerni, mert olyan elbuvolo" vagy valami ilyesmit, dagadjon a buszke apai kebel:D ha mar komoly a kapcsolat, akkor meg mondd, hogy szereted es hosszu tavra tervezel vele, ettol apuka is megnyugszik
2010. máj. 9. 12:19
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem van egy vicces sztorim:

A legelső barátommal először Budapesten találkoztunk (14 voltam), mert nyaraltam a nagybátyámékkal. Chaten ismerkedtünk meg, és így beszéltük meg a találkozót. Buszállomáson leültünk a büfében, nagybátyám egy asztallal arrébb, hogy kettesben hagyjon minket, körülbelül fél óra múlva megkérdezte tőle, hogy: "És mik a szándékaid?" Persze úgy értette, hogy hova akarunk menni, megnézünk-e valami látványosságot, vagy ilyesmi. Szegény fiú úgy lesápadt, utána amikor tisztázódott a helyzet, ezen röhögtünk még hetekkel később is. :)

2010. máj. 9. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!