Hogy jellemeznéd azt a férfit aki megüti a Párját/Feleségét?
Konkrét nem olyanra gondolok hogy szemét,bu.nkó,az ilyen nem férfi....stb
Hanem inkább a lelkivilágukra vagyok kiváncsi!
"Azt a férfit, aki megüti a párját, én nem jellemezném. Jellemtelen. Nincs lelki oldala, és nem szorul elemzésre. Legalábbis nálam nem. "
- Akkor kicsit olvasnod kéne az emberi agy működéséről és megértenéd, hogy az a lelki/fizikai tűrőképességnek határai vannak, amiket az egyén jellemétől teljesen függetlenül nem tud befolyásolni teljes mértékben. Lehet, hogy nálad egyből válni kell ha elcsattan egy pofon, de nálunk volt, hogy apám ki sem látott a munkából, a lelkét is kitette a családért, anyámnak meg szar napja volt és addig nyúzta amíg apám nem bírta tovább (hozzáteszem 1 órán át kérte anyámat, hogy hagyja békén mert fáradt és aludni akar) és lekevert neki egyet.
Na, te ezért elválnál, ők meg úgy oldották meg, hogy mindketten bocsánatot kértek a másiktól reggel. Melyik vall értelmesebb gondolkodásra?
19F
Dühkezelési problémáim vannak (orvoshoz is járok), de még lánylétemre se ütök meg senkit. (Pedig nem tudnék nagy fizikai fájdalmat okozni...)
Inkább a falba verem a kezem, vagy bútorokat öklözök.
De komolyan, szerintem a leghisztisebb nő sem érdemelné meg, hogy felpofozzák. Talán egy másik nő. Engem főleg az erőfölény zavar. Meg inkább ignorálni kell a hisztit, hosszabbtávon sikeresebb. Mert a negatív figyelem is figyelem.
Van egy könyvem a témáról.Kb 1000 feleségverő vett részt a kísérletben.Az író azt boncolgatta,hogyan lehet az,hogy asszonyverés közben,a pulzusuk folyamatosan csökken,vagyis megnyugszanak.Ebben benne van a válasz is.Megszüntetik a stressz okozóját.
Aztán megvizsgálta a feleségek személyiségtipusait is.Ebből kiderűlt hogy a 3. tipusúba tartoznak inkább.
Férfi beszél:
1.Ne csináld légyszives!
2.Hagyd már abba b@zmeg!
3.Megmondtam,hogy ne csináld a k.... a.... puff!
Egy értelmes nő az elsőből megérti,max a másodikból.
Ha kéred megkeresem a könyv címét.
Azokról,akik rendszeresen verik a párjukat, én sem tudok azon kívül mást írni,minthogy gerinctelen kisebbségi komplexusos köcsögök, viszont a fentebb leírt esetben például (amit 19/F írt) szerintem is jogos volt a pofon. De fordított helyzetben is az lenne, ha a nő adna egy taslit az idegeire menő pasinak.
L/17
van erre egy viccem:
Egy hölgy elmegy az orvoshoz,láthatóan maga alatt van,tiszta kék zöld folt,zúzódás.-doktor úr ez elviselhetetlen,kérem segítsen a férjem rendszeresen bántalmaz,amikor haza jön sörözésből mindig agyba főbe ver.
az orvos gondolkodik,majd így szól.
-asszonyom ,fölírok magának egy kis kamillát,amikor ez lesz ön elkezd vele öblögetni.
eltelik pár hét.megjelenik a nő teljesen kivirulva,kisimulva.
-doktor úr,ez tényleg működik, azóta egy újjal sem nyúlt hozzám!!ez egy csodaszer
-nem asszonyom,csak tudni kell kussolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!