Mit tegyek, hogy ne az én cuccaimat használja az egész család?
Figyelt kérdés
Anyukám és nagymamámék is gyakran szokták használni a megkérdezésem nélkül az én dolgaimat, amit a zsebpénzemből veszek magamnak. Engem ez eléggé idegesít. Én nem használnàm az ő dolgaikat még a megkérdezésükkel sem nem hogy anélkül.
Anyu pl kiveszi a sminkes táskàmból a sminkjeimet és azokat használja a megkérdezésem nélkül. Vagy az arckrémem vagy esetleg a ruhàim.
Mamám meg azt is csinàlja, hogy vesz nekem konyhai dolgokat, tálakat és mikor viszek neki esetleg abba kaját (nèha meglepem őket), akkor azt veszem észre, hogy mikor megyek hozzájuk abban az edényben már teljesen más van és azt használja amit már nekem adott egyszer..
Mit csináljak? Csak én tartom ezt illedelmetlen viselkedésnek vagy más családban is előfordul hasonló?
2017. febr. 13. 21:10
11/11 anonim válasza:
Vegyél ajándékba nekik ugyanolyat, mint a tied. (Amikor megteheted.) Aztán nem lesz okuk a te cuccaid között turkálni.... /Persze ez nem mindenre igaz, de pl. a smink cuccokat így ki tudod zárni./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!