Akik már elváltak, azok mennyit készültek előtte a válóperre? Miért adták be végül is?
Figyelt kérdés
2017. febr. 2. 09:35
21/24 A kérdező kommentje:
Nem egyszer félrekefélt. Tudok róla. De a kiszolgáltatott helyzet ilyen, aki nem volt benne még, az nem tudja milyen benító. És mindig elhittem, hogy megjavul, hogy többé nem bánt, ezerszer megígérte.
2017. febr. 6. 10:50
22/24 anonim válasza:
Ügyesen manipulálja a környezetet. Ugyanis a válóper során a tanúvallomásoknak is jelentősége van. Az ő félrelépései, még ha köztudottak is, bocsánatosnak, sőt jópofinak minősülnek, de a te alkalmatlanságodra lesznek tanúk, akik régóta hallják tőle a panaszokat. Ügyelj az esélyeidre!
23/24 anonim válasza:
fejben 3 hónapig rágódtam,gyakorlatban 2 napot készültem rá,pontosan 6 évig tartott mert a férjem(volt) keresztbe tett mindenhol
ezek után gondolom érthető hogy miért váltam el
24/24 anonim válasza:
Hol laksz? Úgy értem melyik megyében, vagy nagyvárosban, esetleg nagyváros közelében. Ha bánt a férjem, én mindenképpen anyaotthonba mennék. Mert mint írták már, a tanúvallomásoknak súlya van. Ott szakemberek dolgoznak, szükség esetén őket is behívják tanúskodni, és ők, mint szakemberek hihetőbb tanúk, mint a Józsi cimbora a kocsmából. Ők elmondják, hogy te milyen anya vagy, szakvéleményt adnak rólad. Arról is, hogy mit teszel a gyerekeid fejlődéséért, meg a megélhetésért. Nem mellesleg ott nem érhet hozzád a férjed. Nem bánthat. És az ilyen otthonok tudnak segíteni az újrakezdésben is. Némelyikben az élelmezés nagyját is megoldják, ha gondot jelent, és végül az sem hátrány, hogy addig is van hol laknod. szóval én a helyedben átgondolnám ezt a lehetőséget is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!