Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bírom már ezt az életet...

Nem bírom már ezt az életet megfagyok és éhes vagyok fürödni se lehet mit csináljak? Valaki segítsen 17/L

Figyelt kérdés

Legszívesebben megölnem magam de nem teszem mert tudom hogy lesz még jobb is ha végre elmegyek innen de az még egy év és utána se tudom hogy milesz velem.

Nincs mit enni, kikötötték a vizet, de még a gázon melegíteni se engednek vizet mert kifogy. Ezek elvárják hogy ne furodjek hetekig és ha egy héten egyszer melegíteni akarok vizet akkor nekem jönnek hogy mit gondolok magamról majd akkor melegithetek vizet ha veszek gázpalackot.

Ezek kajak nem normálisak.

Nem mos rólam anyám hiába mondom neki hogy mutassa meg hogy hogy kell nem mutassa meg , kézzel szoktam kimosni a ruháimat van mikor samponnal mert mosószer sincs.

Ruhaim mondjuk egyáltalán nincsenek egy farmerem van meg 2 itthoni melegítő nincs cipőm se , egy meltartom van de az is már szana széjjel van.

Az iskolát otthagytam és mar nagyon megbántam mert ha nem hagytam volna ott legalább jarnek valahová és lennének barátaim meg legalább nem lennék itthon de ilyen körülmények mellett inkább otthagytam.

Dolgozni nem tudok menni egy kis faluban lakunk de itt semmi munka nincs meg ugye 18 alatt fel se vesznek.

Nem tudom mit kéne tennem én nem bírok ki itt még egy évet már igyis depressziós meg lelki sérült lettem mondjuk kiskorom óta ilyen vagyok de ez a helyzet még jobban elgyengít.

Gondolkoztam hogy írok emailt nevelő otthonoknak hogy mit lehetne tennem , de félek hogy kiderül és akkor nekem végem lenne.

De ha lenne rá mód én elmennék innen gyermekotthonba vagy nem tudom hova lehetne menni nem értek ehhez.

Sokkal jobb lenne .

Van még 3 tesóm egy még kiskorú 13 eves , ha engem elvesznek a szuleinktol akkor vajon őt is?

Valamit lépni kellesz én mindenképp menni akarok innen de ő tuti nem muszáj lesz intézkedni ez így nem mehet tovább.

Szeribtetek mit tegyek?

Miskolc

2017. jan. 29. 18:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
" Ruhaim mondjuk egyáltalán nincsenek egy farmerem van meg 2 itthoni melegítő nincs cipőm se , egy meltartom van de az is már szana széjjel van. " Bemész Miskolcra és megkeresed a Családsegítőt, ott adnak ruhát. Bár mezítláb, félmeztelen,szakadt melltartóban eléggé fogsz fázni. (a leírásodból az jön le, hogy össz-vissz ennyi a ruházatod)
2017. jan. 29. 19:52
 22/29 anonim ***** válasza:
94%

"nincs cipőm se"

Az a helyzet, hogy én is sajnálnám a kérdezőt, sőt, ha olyan volna a kérdés, akkor még segítenék is, mert tényleg élnek emberek ilyen helyzetben, csak az számomra valahogy nem életszerű, hogy nincs víz, nincs cipő, gázpalackban is alig valami, de internet van.

Még azt sem lehet mondani, hogy könyvtárból vagy wifiről internetezik - de hogy milyen eszközről, arra nem érkezett válasz.

Nekem pl. fővárosi létemre sincs pénzem mobil netre - csak kábelesre.

"Van még 3 tesóm egy még kiskorú 13 eves ," - tehát 2 nagykorú testvéred van: Ők nem tudnak segíteni?

2017. jan. 29. 20:41
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Beballagsz miskolcra egy hajlektalanszallora, vagy atmeneti otthonba, es ott kimoshatsz, nem kernek erte semmit. Kozben az ott levo szoc munkastol tanacsot kerhetsz a tovabbiakhoz. Kis szerencsevel alkalmi munkat is tud, ami nem egy alom melo, de legalabb fizet.
2017. jan. 30. 00:33
 24/29 anonim ***** válasza:
74%
Jelentkezz valami szakmára, ahol van ösztöndíj. Én gépi forgácsolóként pl havi 80 000-t kerestem. (suli+gyakszi ösztöndíj)
2017. jan. 30. 09:18
 25/29 anonim ***** válasza:
51%

Magyarország jobban teljesít..

Kérdező: ha betöltöd a 18-at,akkor próbálj munkát keresni. A dunántúlon egyre több olyan gyár van,ahova keresnek vidékieket. A fizetésen kívül állják a szállást és a napi 3x étkezést. Ez jó lehetőség azoknak,akiknek jelenleg semmijük sincs.. Tudnál félretenni és idővel előre lépni az életben.

Az sem ártana,ha később befejeznéd a sulit.Vagy elkezdenél egy szakmát legalább.

De előbb lépj le ebből a légkörből.

A testvéreiden is jó lenne segíteni, én simán kihívnám a gyámügyet,hogy nézzenek a szülők körmére.

A szüleidre meg én a helyedben vissza sem néznék..Valószínűleg keresni fognak és rögtön kedvesek lesznek,hogyha megtudják,hogy van pénzed..

Nincs egyébként valamilyen rokon(nagymama,nagynéni) aki normális? Esetleg hozzá fordulni?

2017. jan. 30. 15:03
 26/29 anonim ***** válasza:
64%

És miért hagytad ott az iskolát? Egyetlen esélyed, hogy kitörj onnan, diákmunkázhatnál is, ahhoz elég, hogy elmúltál 16.

Cipőre, fűtésre nem telik, de internet, számítógép/laptop/okostelefon és áram az van...

2017. jan. 30. 16:06
 27/29 anonim ***** válasza:
Szinte minden gyárnak van munkás jarata..amivel be tudsz menni dolgozni.
2017. febr. 1. 16:53
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
Jó, nincs víz meg semmi...de honnan netezel????
2017. febr. 2. 21:02
 29/29 anonim ***** válasza:

Nem kötekedésből, de eszembe jutott pár kérdès:.

1. A netet fizetitek be először, a vizet meg kikapcsolják?

2. Amíg jártál suliba ugyanabban a ruhákba mentél és ez nem tűnt fel senkinek?

Hogy fizettétek a kötelező sulis cuccokat? Pl. tankönyvek gondolom ingyen voltak, de a ceruza stb.

3. Vannak még tesóid, ők is mindig ugyanabban a ruhában mennek suliba?

4. Hogy jártatok suliba? Buszjeggyel?

Bocs ha hülye kérdések, csak érthetetlen, hogy nem fürödhetsz, nincs kaja meg ruha meg semmi, de net van.

Amúgy be kellene fejezni azt a sulit, mert 8 általánossal még annyira sem fogsz kelleni sehova, mint érettségivel.

Faluban rengeteg idős ember van, lehet járni hozzájuk pl.takarítani, bevásárolni stb. Ezeket a suli után is lehet csinálni vagy esetleg hétvégén. Ott is vannak boltok, esetleg el tudsz menni árufeltöltőnek vagy valami.

2017. febr. 2. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!