Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bírom már ezt az életet...

Nem bírom már ezt az életet megfagyok és éhes vagyok fürödni se lehet mit csináljak? Valaki segítsen 17/L

Figyelt kérdés

Legszívesebben megölnem magam de nem teszem mert tudom hogy lesz még jobb is ha végre elmegyek innen de az még egy év és utána se tudom hogy milesz velem.

Nincs mit enni, kikötötték a vizet, de még a gázon melegíteni se engednek vizet mert kifogy. Ezek elvárják hogy ne furodjek hetekig és ha egy héten egyszer melegíteni akarok vizet akkor nekem jönnek hogy mit gondolok magamról majd akkor melegithetek vizet ha veszek gázpalackot.

Ezek kajak nem normálisak.

Nem mos rólam anyám hiába mondom neki hogy mutassa meg hogy hogy kell nem mutassa meg , kézzel szoktam kimosni a ruháimat van mikor samponnal mert mosószer sincs.

Ruhaim mondjuk egyáltalán nincsenek egy farmerem van meg 2 itthoni melegítő nincs cipőm se , egy meltartom van de az is már szana széjjel van.

Az iskolát otthagytam és mar nagyon megbántam mert ha nem hagytam volna ott legalább jarnek valahová és lennének barátaim meg legalább nem lennék itthon de ilyen körülmények mellett inkább otthagytam.

Dolgozni nem tudok menni egy kis faluban lakunk de itt semmi munka nincs meg ugye 18 alatt fel se vesznek.

Nem tudom mit kéne tennem én nem bírok ki itt még egy évet már igyis depressziós meg lelki sérült lettem mondjuk kiskorom óta ilyen vagyok de ez a helyzet még jobban elgyengít.

Gondolkoztam hogy írok emailt nevelő otthonoknak hogy mit lehetne tennem , de félek hogy kiderül és akkor nekem végem lenne.

De ha lenne rá mód én elmennék innen gyermekotthonba vagy nem tudom hova lehetne menni nem értek ehhez.

Sokkal jobb lenne .

Van még 3 tesóm egy még kiskorú 13 eves , ha engem elvesznek a szuleinktol akkor vajon őt is?

Valamit lépni kellesz én mindenképp menni akarok innen de ő tuti nem muszáj lesz intézkedni ez így nem mehet tovább.

Szeribtetek mit tegyek?

Miskolc

2017. jan. 29. 18:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
96%

Az a baj, hogyha nem mész vissza suliba, akkor egy év múlva sem lesz jobb, sőt, lehet, hogy több év múlva sem.

Még sima érettségivel is kb kitörölheted, nem hogy 8 általánossal...

Hol akarsz majd így dolgozni, miből akarsz fenntartani egy albérletet, és jobb körülményeket biztosítani magadnak? Mert a közmunkás fizetés max. arra lesz elég, hogy továbbra is otthon lakj, és talán 1-2 dolgot kifizess belőle.

2017. jan. 29. 18:35
 12/29 anonim ***** válasza:
30%
Hát ez elég kamuszagú.
2017. jan. 29. 18:36
 13/29 anonim ***** válasza:
35%

Még jó, hogy bár víz, fűtés és gáz nincs, internet azért van.

Lehetőleg az első fizetésedből majd helyesírási szótárat vegyél, mert látszik, hogy arra tényleg nem telt. A többi kamu.

2017. jan. 29. 18:41
 14/29 anonim ***** válasza:
68%
Áruld már el kérdező, légyszi, hogy miről írtad ki ezt a kérdést? Számítógép, okostelefon?
2017. jan. 29. 18:43
 15/29 anonim ***** válasza:
89%
Én nem hiszem, hogy kamu lenne. És nagyon sajnálom a kérdezőt, bár sokra nem megy vele. Csak azt nem értem, hogy miért hagytad ott a középiskolát? Ja, és mivel töltöd a napjaidat, ha se tanulás, se munka?
2017. jan. 29. 18:48
 16/29 anonim ***** válasza:
14%
"Dolgozni nem tudok menni egy kis faluban lakunk" de azért a végére odabiggyeszti h Miskolc na egyre ink kamuszagú..
2017. jan. 29. 18:49
 17/29 A kérdező kommentje:
Jo nem érdekel írjatok nyugodtan a hyesegeiteteket többet meg se nézem
2017. jan. 29. 18:51
 18/29 anonim ***** válasza:
44%
Inkább ne is. A kamuból mindenkinek elege van már.
2017. jan. 29. 18:52
 19/29 anonim ***** válasza:
45%
am hajléktalanszállót ajánlom ,de komolyan ott van fütés is kaja stb.
2017. jan. 29. 18:59
 20/29 anonim ***** válasza:
90%
Családsegítőt próbáld felkeresni, az jobb, mintha nevelő otthonhoz fordulnál.Ott legalább ruhát , cipőt talán tudnak neked adni, meg élelmiszercsomagot, ha felveteted magad , mint krízishelyzetben lévő személy.Ruhát a Vöröskeresztnél is igényelhetsz.Illetve ha jó az iskolád, van rendes, tanárod, vele elbeszélgethetnél, talán tudna segíteni.Interneten is szoktak lenni sokan, különféle oldalakon, akik ingyen ajánlanak fel ezt-azt rászorulóknak.Keresgélj ilyen hirdetéseket.És járd tovább a sulit! Különben nem lesz jobb! Legalább az érettségi legyen meg! Akkor jobb munkát, magasabb fizetést kaphatsz.És könnyebb is lenne most folytatnod, minél fiatalabb vagy, mert később , pláne ha túllépsz bizonyos koron, akkor már legtöbb fizetős! Legalábbis a jobb képzések, akkor meg azért fogsz lecsúszni a tanulási lehetőségről.Használd ki,amíg ingyen van!!
2017. jan. 29. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!