Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeköltözés vagy új munkahely?

Összeköltözés vagy új munkahely?

Figyelt kérdés

A barátommal másfél éve vagyunk együtt, de csak hétvégén tudunk találkozni, mert külön városban élünk. Már mindketten szeretnénk komolyabbra fordítani a kapcsolatunkat, és azt terveztük hogy pár hónapon belül hozzáköltözöm. Így tűnt logikusnak, ő ugyanis Pesten lakik, én vidéken, ott több a munkalehetőség. A mostani munkahelyemen már fel is mondtam, aztán a semmiből kaptam egy nagyon-nagyon szuper munkalehetőséget egyik ismerősöm révén. A mostani fizetésem majdnem kétszeresét ajánlották, és szakmailag is nagyon jó lehetőség lenne. Ráadásul az én szakmámban nem könnyű előrejutni vagy egyáltalán munkát találni.

Most fogalmam sincs mit csináljak. Ha elfogadom a munkát, úgy lenne értelme hogy legalább 2 évet ott töltök, de addig folytatódjon a távkapcsolat? Van ennek így értelme? A barátom azt mondja úgy döntsek, ahogy nekem jobb, ő nem akar befolyásolni. Ti mit tennének a helyemben?

25/N

2017. jan. 29. 17:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Munka!
2017. jan. 29. 23:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Munka. :)
2017. febr. 3. 00:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Béreljetek ki a pároddal a két lakhely között valahol egy másik házat, és onnan ingázzatok mind a ketten a munkahelyetekre; a párod lakását meg adjátok ki bérbe; mondjuk én se szívesen csinálnék ilyet.
2017. febr. 3. 00:05
 14/15 anonim ***** válasza:
*Ja amúgy elfogadnám én is az állást 13.vagyok.
2017. febr. 3. 00:06
 15/15 anonim ***** válasza:
A munkát választanám legalább egy évre,utána átgondolnám újra.Addigra a kapcsolatotok is vagy erősödik,vagy széthullik,a munkahely meg legalább meglesz.
2017. febr. 3. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!