Elhagyott a ferjem, akkor most vege az eletemnek, es mar orokre egyedul leszek?
Osszepakolt es elment. O ezt nem birjs,ez szenvedes,neki nyugalom kell.
Talan ez volt a "legjobb" amit tehetett,mert bantalmazo kapcaolat volt (nem fizikailag) a gyerekek is ki vannak keszulve.
Ugy ment el hogy akkor en most pusztuljak meg maganyomba,ugy se kellek majd senkinek 4 gyerekkel,neki meg majd mindem ujjara ket csaj is jut,es orul hogy az en eletem itt veget er,mert en ezt erdemlem.
Azt hiszem igaza van, mert ki az aki egy 4 gyermekes elvalt anyara vagyik.
Hohyan dolgozzam fel,hohy en mar orokre egyedul leszek?
A sirba is egyedul nyugszok majd.
"ójaj, igen, hogy mindig a férj a gonosz megtestesült antikrisztus, el is felejtettem.
Nézzétek meg a csudaanyukát, itt is csak hisztizni tud, meg sajnáltatni magát, nyilván otthon is csak ez ment."
Hogy te mekkora hülye vagy...A csodaapuka meg lelép, és otthagyja a 4 gyerekét, akikért felelős, az oly alkalmatlannak tartott anyukára. Ez aztán az igazi tökös macsó, mi?
Bocs, sajnálom ami történt veled, de a leírásod alapján te egy hatalmas mártír vagy. Az ilyenektől rosszul vagyok, talán nem is csoda, hogy a férjed lelépett!
Fejezd be az önsajnáltatást, van 4 gyereked, velük foglalkozz, ne az legyen már a legfontosabb 5 perccel a szakítás után, hogy mikor jön a következp f.rok! Behalok az ilyen nőkön! Már eleve az rohadtul ellenszenvessé tesz, hogy engedted, hogy a gyerekeid bántalmazó kapcsolatod miatt szenvedjenek!
A férjed egyébként jó nagy bunkó, de fog még pitizni nálad, mert ő sem lesz túl kelendő 4 gyerekkel, hiszen a tartásdíjra rá fog menni a fél fizetése.
Amúgy mi a repedt herének kellett 4 gyerek?
#26.-os válaszoló, a tartásdíj + fél fizetés kérdését az #5.- ös válaszomban taglaltam, miért ismételsz?
A kérdező nem arra várt, hogy bárki megmondja neki, hogy kell-e 4 gyerek vagy nem. A gyerekek VANNAK, tanácsot kért, nem kell, hogy akárki beletörölje a sáros lábát.
Aki csak fröcsögni és bunkózni tud, az valami más elfoglaltságot keressen magának.
"Talan ez volt a "legjobb" amit tehetett,mert bantalmazo kapcaolat volt"
Lehet lepontozni, de ha valaki egy kicsit is gondolkodik, abban fel kell, hogy merüljön, hogy egy "bántalmazó kapcsolatba" minek kell mindig újabb és újabb gyerekeket szülni??!
"A sirba is egyedul nyugszok majd."
Miért? Kit szeretnél, hogy melléd temessenek?!
Ez nem a kívánságműsor amúgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!