Asszem nagy gáz van :- ( A bátyám rájött h biszex vok és egy sráccal vok együtt és eléggé kiakadt rám meg el akarja mondani a szüleimnek. Most mit tegyek?
Pedig elég jóban voltunk bátyámmal legalább is én azt hittem eddig de most azt mondta h nagyon nagyot csalódott bennem mer nem mondtam el neki és h el fogja mondani a szüleimnek mert ez nem normális dolog :S Hiába győzködöm h ne totál ki van akadva rám. Azt mondja, undoritó vok :/ Most mit mondjak neki vagy mit tegyek? Engem a szüleim elpusztitanak ha megtudják nem tudhatják meg semmiképp! Segítsetek pls!!!
17/F
Mit tennék én?:
-Tagadnék, tagadnék...
-Ráfognám a másik srácra hogy ő a biszex,
triszex, (fiúval, lánnyal, kávéfőzővel)és azt mondanám hogy csak heverok vagyunk a bátyád félreértette.
-Szereznék egy havercsajt vagy egy barátnőt akinek a képeit kitenném iwiwre myvipre, sőt, megis mutatnám anyáméknak a csókos képet. (csókosba csak belemegy egy szingli havercsaj h segitsen)
-Azt kéne tudni hogy jött rá. Ha csak hallotta vagy megérezte, vagy a csillagok állásábol számolta ki akkor nincs gáz de ha látta amint
ATTILA A HOTELBA HITELBE HATOL A HAVERBA (öcsibe) na akkor nem magyarázod ki Érted?
Nem vagyok gyáva féreg de ezt rohadtul nem akarom bevállalni a szüleim előtt! Anyámmal így is elég sokat veszekszünk és sztem ebböl qurva nagy balhé lenne.
A kínai edény wok (asszem :D).
Ha letagadnám úgyse hinné el anyum bátyámban 100x jobban bizik de ez a csaj nem is rossz ötlet.
Am onnan tudta meg, hogy egy gépünk van itthon, és én lementem kajálni MSN be volt kapcsolva ő meg beült a gép elé és beleolvasott... aztán rákérdezett én hülye meg bevallottam azt hittem megbizhatok benne :S
ez is egy megoldás. tagadod most, hogy bátyád csak szórakozik, kitalálta.
aztán később mikor már 'felnőtt' leszel kiderülhet. az már csak a te dolgod lesz. :)
18.49
bameg mondtad volna azt hogy csaj néven regisztráltál msnre és hülyitettél egy csávót nemlétező csaj nevébe..
mondd azt hogy ha mondjuk dávid a neved hogy ez egy osztálytársad-dávid msnje és onnan oltottál egy triszex csávót
szia:)
uhh ez nem könnyű...:S próbálj meg leülni bátyáddal és elmondani neki, h neked nagyon rossz lenne, ha elmondaná a szüleiteknek, és h azt ő sem akarhatja, h a szüleid kitagadjanak vagy haragudjanak rád, és ha szeret, akkor nem mondja el és elfogad téged...
nyugodtan, kiabálás nélkül próbálj beszélni vele:)
ha mégis elmondja, akkor fogd rá, h azért mondja, h piszkáljon...
szurkolok neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!