Lakókocsi/ lakóautó! Ti alapítanátok családot, utazgatva élve (gyerekek, férj, feleség)? Gondolkozik más is ilyenben?
Épp az a baj, hogy nő vagyok. :(
Mennék egyedül, de hogyan?
A bringám szerelése is gondot okoz... nem hogy egy jurta vagy lakókocsié.
Mi a párommal sokszor beszéltük,hogy venni kéne egy lakókocsit és elindulni vele világot látni :)
Egész életemben nem bírnám ki,de egy két évig simán. Szerintem az a sok élmény és szép helyek megérné,hogy nem vagyok olyan nagy kényelemben.
Naná, hogy megérné. :)
Egy lakócsi kényelmes, van benne minden, ami az élethez szükséges.
Egy hátrányát tapasztaltam, hogy nyáron nagyon meleg tudd benne lenni, télen pedig nagyon hideg.
Lehez ez ellen védekezni, de nem tudom hogyan...
Kérdező nem tudom, hogy hány éves vagy, de irdatlan költségei vannak egy ilyen lakóautónak.
Eleve nem ott állsz meg ahol akarsz.
Van súlyadó, kötelező bizt., emelt autópályadíj, emelt üzemanyagköltség, és emelt kempingköltség, ami alig magasabb, mintha egy normális apartmanban laknál.
Arról már nem is beszélve, hogy miből finanszíroznátok az utazgatást??
De hajrá...
Figyelj, vegyél el engem férjül aztán mehetünk :)
28/F
Naná, hogy élnék így.
Elég szomorú, hogy emberek leélik az életüket úgy, hogy a gyönyörű Föld 0.1%-át látják/ismerik csak meg.
Kisgyerek ha van , akkor ez az eletforma nem megoldható, mert a gyereknek allandosag kell , stabil környezet , föleg az elsö evekben ez nagyon fontos , ugyanazok az emberek , ugyanaz az ovóda, ugyanazok a baratok .
Szeretik ha ismetlödnek ritualek , biztonsagerzetet ad.
Lakókocsiban nem lehet gyereket nevelni .
"Lakókocsiban nem lehet gyereket nevelni."
Bármit megadnék ha újra kezdhetném az életemet és lakókocsiban nevelkednék miközben utazok a világban...
Nektek mi az életcélotok? :D
Dolgozni, elkölteni a pénzt házra, autóra, tv-re, okostelefonra, ruhákra és kész?
Nekem az, hogy lássam a világot.
(amiből eddig sajnos nem sokat tudtam megtenni, de igyekszem, még előttem az életem (remélhetőleg))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!