Mit tegyek ezzel az elviselhetetlen szörnyeteggel? (Bővebben lent. )
Jelentsd fel. Ingyen feltudod jelenteni, megidézik, utánanéznek a híváslistádnak, az ip-címének, a feléd irányitott forgalmainak, ujjlenyomatot vesznek tőle, de szerintem te nem hallgattad meg őt, vagy játszottál vele. Néha biztos kihasználtad, HITEGETTED most meg csodálod hogy nem akad le rólad.
Btk 176/A. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetőleg mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, rendszeresen vagy tartósan mást háborgat, így különösen mással, annak akarata ellenére telekommunikációs eszköz útján vagy személyesen rendszeresen kapcsolatot teremteni törekszik, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
hámég jóhogy ingyen fellehet jelenteni, milyen lennemár ha ezér is elkérnének súlyos dollármilliárd-okat xD
17:09-es voltam
Hát nagyon jó hackernek kell lennie... Hogy töri fel a jelszavaidat???
Adj teljesen ökörség jelszót.
Aztán ha azt is feltöri, akkor jelentsd fel.
Egyébként már az is sokat szokott segiteni, hogy szólsz neki: "eddig tűrtem az ökörségeidet, de még egy házás és feljelentelek zaklatásért. Szevasz."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!