Jól gondolom? Hogy ez így nem mehet tovább, és meg kell szakítanom apósékkal minden kapcsolatom?
Jól csinálod, csak így tovább. Ha csak egyszer is engednél nekik, vagy meglátnák, hogy befolyással lehetnek rád, onnantól kezdve vége, a fejedre nőnek. Jó, hogy a férjed melletted áll, de őt támogasd mindenben, mert csak így van esélyetek.
Majd megjön az eszük, ha meg nem, akkor magukat fosztják meg két unokától.
Én nem értem...
"A lényeg a 1,5 éves fiúnkat szerették volna maguknak"
Ez mégis mit jelent...S amúgy meg semi konkrétumot nem irsz...
Szerintem a pároddal együtt ti is sántitotok, talán mint szülők...
nem értem a veszekedések alapjait nem irtad le..hogy mégis mitől vannak...
Lehet, hogy tényleg nem lehet velük beszélni. Ez azonban minden érdekelt fél problémája. Ez nem jelenti azt, hogy neked kell megoldanod, személyesen. Ha nagyon zavaró ez a helyzet, akkor egyfajta családterápiára lenne szükségetek. Ez sem megy, az ő beleegyezésük és közreműködésük nélkül. (Nem feltétlenül gondolok pszichológusra, de valami külső fél bevonása ilyenkor szükséges. Régebben ezt meg lehetett oldani a pappal is faluhelyen. Mindenképp valaki kívülálló, pártatlan közvetítő kell, ha a viszony ennyire elmérgesedett.)
Az nagyon fontos, hogy Te nem vagy abban a helyzetben, hogy megoldd az Ő problémáikat, vagy akár csak tanácsot adj nekik, ha abból ők nem kérnek. (Bármennyire is jó lenne ez, vagy szeretnéd ezt tenni.) Ami köztetek felmerülhet az a tisztelet. Tisztelned kell őket, elfogadni, hogy ilyenek. Nem kell szót fogadni neki, vagy szeretni őket. Ezek csak lehetőségek. A tisztelet a párod szülei felé viszont "kötelező". (Ami persze megint nem jelenti azt, hogy ne lehetne másképp, csak annak megvannak a következményei a megfigyelés szerint, amit fel kell vállalni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!