Ti mit gondoltok erről? Kinek hol van az otthona?
Nem azt mondta, hogy nincs otthon.
Emlékeztek, mikor matekórán tanultuk, hogy kisebb, nagyobb vagy egyenlő, és hogy mik tartoznak bele?
Ha ezt konkrétan úgy mondta, hogy "nem otthon szilveszterezem", és közben a lakcímkártyáján szereplő címen van, ostobának vagy hisztisnek kell lenni, hogy úgy vedd, ő most nincs otthon.
Ha azt mondta, "ez a hely nem az otthonom", akkor igen, baj van.
30: Örülök neki, hogy végül is kiderült, hogy hogyan is értette. Szerintem ezért is érdemes rákérdezni. Jobb megbeszélni, mint magunkban rágódni.
De szerintem nincs miért aggódnod. Ő csak azt akarta kifejezni, hogy mindenkit meghívtak a szüleihez, csak őt nem. Gondolom, rosszul esett neki.
Kedves Kérdező!
Az OFF-ért elnézést!
Gondolom, ha a szülőkhöz lettetek volna meghíva szilveszterkor, akkor az nem tetszett volna itt a 99%-nak.
Nem ismerlek téged, lehet, hogy te sem mentél volna szívesen és akkor erről született volna itt kérdés.
Szerintem titeket azért nem hívtak, mert már tudták, hogy a barátaitok vannak meghíva hozzátok szilveszterezni.
Mindegy!
Lényeg, hogy megbeszéltétek és lenyugodtak a kedélyek!
Nagyon BUÉK nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!