Ti mit gondoltok erről? Kinek hol van az otthona?
14 éves korom óta kollégiumokban lakok, négy éve megörököltem tesóm lakását ahol egyetemre járok, már a párom is odaköltözött, de még mindig otthonnak nevezem a szülői házat. Attól függően hogy hol vagyok "itthon-otthon" szóváltozattal különböztetem meg a két helyet
Nekem eszembe se jutna azon agyalni hogy ki miért mit nevez otthonnak
"ez nem kinyilatkoztatás, hanem a vélemény"
Vélemény elé odarakjuk a szerintem/úgy gondolom/hiszem szavakat.
Kösz az újabb referálást, doki.
Te voltál ott és te ismered,hogy hogyan értette.
Én utólag már nem generálnám tovább ezt , de ha nem hagy nyugodtan,akkor kérdezz rá.
Egyébként a leírás alapján tényleg érdekes ,hogy nem tartja otthonának a lakásotokat,ahol már évek óta laktok.
24.
Remelem megvolt az ev első borzongasa. Kinek mi. Utoljara reagaltam, mert szerintem egy kötekedő kis mitugrasz vagy. De ez csak az én véleményem.😁
Itt szinte mindenki valami másra válaszolt, nem az adott helyzetre.
Nem arról van szó, hogy az ember azt mondja, hogy hazamegy a szüleihez. Én is ezt mondom, pedig már nem ott élek jó ideje.
Itt a férfi kihangsúlyozta, hogy ő most nem otthon van. Akkor hol? Minek tartja a közös lakásukat?
"Itt a férfi kihangsúlyozta, hogy ő most nem otthon van. Akkor hol? Minek tartja a közös lakásukat?"
Így van. Ez a lényeg.
Az én gyerekem is 17 éve nem lakik itthon, mégis "hazajön". De elsősorban az az otthona, ahol a párjával és a gyerekével él.
27-es, ezt akartam írni, csak megelőztél.
Nagyon kíváncsi lennék, hogy ez a sok "megértő" nő, aki itt pálcát tör a kérdező felett, hasonló helyzetben is ilyen toleráns lenne?
Röhejesek a nyakatekert magyarázatok, miközben a szilveszterező férj, a szilveszterező társaságnak kijelenti, hogy ő nem otthon szilveszterezik, miközben mindenki látja, hogy ott ül és nem Karakószörcsökön a szülői házban.
A feleség kérdése és aggodalma teljesen jogos, kivéve, ha a férj olyan részeg volt, hogy nem is tudta, hogy hol van.
Másra - hogy nem érzi otthonának a közös lakásukat - nem is merek gondolni!
Köszönöm mindenkinek, főleg azoknak akik értették a kérdést. Közben beszéltem a férjemmel, és kiderült, hogy miközben én altattam a kislányt őt hívta a testvére és a elújságolta neki, hogy mindenki ott van a szüleinél (testvérei, nagybácsik, nagynénik, gyerekek) és minket nem hívtak. Mivel mást nem igazán akart mondani, gondolom ezért mondta, hogy ő nem otthon ünnepel, bár nem így kellett volna kifejeznie magát.
Utolsó válaszoló írta, hogy részegen mondta-e, sajnos nem, mivel nem iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!