Szerintetek felvegyem a keresztanyammal a kapcsolatot ugy, hogy eddig nem is tudtam, hogy ki o?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi tortent a csaladdal stb. ma tudtam meg hogy ki o nagynenem csak ugy adott egy tel.szamot. De most ha felkeresem mit mondjak neki 23 ev utan?
23 eves vagyok
2016. dec. 30. 18:31
1/3 anonim válasza:
Ha szeretned vele felvenni a kapcsolatot, akkor ne tetovazz, es tedd meg ezt a lepest mindenkepp!
2/3 anonim válasza:
Én biztos, hogy nem keresnék olyan valakit, aki 23 évig nem volt rám kíváncsi, holott az oltár előtt esküt tett, hogy részese lesz az életemnek.
De ez én vagyok ...
3/3 anonim válasza:
Én nem tolakodnék az biztos. Nem volt rám kíváncsi ennyi időn keresztül annak oka van, nem biztos, hogy feszegetném ennyi idő után ezt a dolgot. Elment az Ő egész élete, úgy, hogy kimaradt a te életedből,lemaradt dolgokról. Annyi idős lehet most kb., hogy max megápolhatod vagy eltemetheted majd a közeljövőben (bocs).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!