Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon mire számíthatok?

Vajon mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Kedden férjem brigádbuliból totál részegen jött haza. Elkezdett velem a gyerekek előtt nagyon csúnyán kiabálni. Nagyon csúnyákat mondott rám, majdnem megütött. Anyámhoz is átment (egy házban lakunk)és vele is nagyon csúnyán üvöltözött és őt is majdnem megütötte.Anyám házában lakunk. Megmondtam neki hogy anyámmal is nem beszélhet is távozzon a házból. A síró gyerekeket össze-vissza taszigált. Betört a faajtót amit a szüleim vettek nekünk. Ők alakították ki a házrészt amiben lakunk az ő házukban.És végül elment. Másnap írt nekem egy szánom bánom smst de nem voltam hajlandó vele beszélni és közöltem vele h válni akarok. Erre azt mondta h ok. Gyerekekkel tartani akarja a kapcsolatot, de már ő is mondta h sok minden gyűlt benne és így jött ki. De ő is feladott minket (2 gyerek). Azért a szülei és a testvére is besegített a döntésében. Elég befolyásolható ember. Csak annyira fura: Eddig mindig kaptam tőle az így szeretlek úgy szeretlek hiányzol smseket. Hétfőig álmomban nem gondoltam hogy valaha is elválunk.
2016. dec. 30. 12:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nyugi nem hatotta meg.
2016. dec. 30. 14:19
 12/14 A kérdező kommentje:
Szerintem ő már annyira be van oltva ellenünk, hogy teljesen immunis mindenre amit mondok.
2016. dec. 30. 14:20
 13/14 anonim ***** válasza:
16%

De mitől sokallt ennyire be? Nincs mentség az ilyen viselkedésre, de azért valami kiváltotta, vagy nem? Hiszen te is írtad, hogy ülepedett benne sok minden. Ha annyira jól érezné magát a házasságotokban, nem lehetne befolyásolni a válás gondolatával, mint ahogy leírásod szerint teszik a szülei és a testvére is.

Nézz magadba is, hogyan jutott a kapcsolatotok idáig.

2016. dec. 30. 14:45
 14/14 A kérdező kommentje:
Magamba néztem és bennem is van hiba nem tagadom. De ő sem tökéletes. De ezt a viselkedést senkinek nem engedem meg velem szembe. Mielőtt elment semmi baja nem volt. Még kérdezte mikor jöjjön haza.
2016. dec. 30. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!