Párterápia, házasságterápia - mik a tapasztalatok?
Volt valami haszna?
Kihez jártatok? Meddig?
Ha két ember nagyon szereti egymást, közös gyerek is van, szóval jó lenne együtt megöregedni, de úgy tűnik, valami mégis elromlott. Évek óta próbálják tisztázni, megbeszélni egymás között, de mégsem sikerül közös nevezőre jutni, és valószínűleg a felszín alatt is vannak problémák stb..., akkor érdemes megpróbálkozni még egy párterápiával?
Segíthet egy pszichológus?
Tudnátok ajánlani valakit? (Budapest - Veszprém, illetve közötte bárhol)
Köszönöm, ha segítetek.
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
Igen, nagyon szeretem őt, csak épp vannak dolgok, amiket nagyon különbözően látunk, ami abból is fakadhat, hogy ő férfi, én meg nő vagyok. Makacs módon kitart az elvei mellett, amivel nekem folyamatosan komoly fájdalmat okoz, ezért egyre inkább úgy érzem, nem is vagyok igazán fontos neki, jobb lenne, ha szétválnának útjaink.
A vitáink eredménytelenek, mert egyikünk se képes engedni.
De férfi létére ő hozta fel a házasságterápia ötletét, amiből arra következtetek, valószínüleg nem vagyok neki közömbös.
Fene tudja, hogy érdemes lenne-e belevágni.
Betöltheti egy pszichológus a "tolmács" szerepét egy férfi és nő között?
Szia!
Nem tudom mennyire hasznos az info,de Veszprémben nekem Bálint Bánk neve ugrik be,mint pszichológus,csak abban nem vagyok biztos,hogy ő párterápiával is foglalkozik(de valami köze van hozzá,úgy rémlik), szerintem ha felhívjátok ha nem is ő,de ajánlani tuti tud majd valakit..
Ha pedig mindketten szeretnétek,akkor igenis megér egy próbát!
Sok sikert
Szerintem igen, segíthet egy pszichológus. Én félig-meddig vagyok az (most tanulom:P) de sok embernek segítettem eddig már és szerintem részben azért nekem is köszönhető.
Ami fontos, hogy nagyon akarjátok Ti is a változást, mert a pszichológus max. rámutat a problémára, abba a helyzetbe állít Benneteket, hogy ezt megtudjátok beszélni. Ki-ki elmondja a saját sérelmeit, a pszichológus segít abban, hogy "hogyan".
A pszichológus nem azt mondja meg mit csináljatok, ő nem adhat tanácsot, de segíthet, mint egy mankó, ott lehet Nektek! Szerintem mindenképp érdemes próbálkozni, talán elfogult vagyok, de szerintem segíthet:)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!