Miért nem engedik a szüleim, hogy a barátommal aludjak?
#8 Kolompar
Mond valamit.... Ha dugni akarnak a fiatalok, úgyis megoldjak.
"Ha dugni akarnak a fiatalok, úgyis megoldjak."
Ez nagyon hülye duma. Ennyi erővel engedjük meg 12 évesnek is, mert különben dugnak a bokorban. Vagy ovisoknak, mert különben a homokozóban. Normális kultúrákban 15-16 éves lány (17-1,5) nem alszik együtt fiúval, sőt fiúja sincs. Meghagyják az ilyesmit a felnőtteknek.
Én 17 évesen költöztem össze az akkori barátommal,persze szülői engedélyel.
Minden este együtt voltunk és mégse lett gyerekünk,mert tudtunk védekezni.
Most 21 éves vagyok és fogamzásgátlót szedek,mert tudom,hogy még nincs mindenünk meg egy baba érkezéséhez.
Egyébként pedig a f*** nappal is feláll..
Nem is értem az ilyen szülőket,nekem soha nem kellett hazudnom.
Viszont volt egy barátnőm akinek én falaztam párszor,hogy nálam alszik.
Őszintén nekük sem lett gyerekük.
17 évesen igenis lehet érett.40 évesből is vannak olyanok mint a hátramenés.
Szerintem kérdezd meg őket,hogy miért nem bíznak meg benned és mondjanak egy olyan indokot amiért nem akarják.
Nem tudom, miert olyan nehez ezt megerteni nehany tinedzsernek, de vannak olyan emberek (neha a szuleik is), akik nem turik, hogy szamukra idegenek ennyire bekeruljenek a maganszferajukba. Mert az hogy megismerik az epp aktualis pasikat, meg esetleg meghivjak ebedre meg par csaladi rendezvenyre, az meg nem jelenti azt, hogy akkor is a kozelukben szeretnek tudni, amikor az esti hiradot nezik kontosben vagy, hogy meg szeretnek osztani a fiatalemberrel a furdoszobajukat.
Nem kell tulgondolni.
"akik nem turik, hogy szamukra idegenek ennyire bekeruljenek a maganszferajukba."
Én meg azt nem értem, hogy egyeseknek miért megy ilyen nehezen a szövegértelmezés. Ugyanis a kérdésben szó nincs olyanról, hogy a pasi menne hozzájuk, hanem a lány szeretne a párjánál aludni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!