Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem engedik a szüleim,...

Miért nem engedik a szüleim, hogy a barátommal aludjak?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, a barátom pedig 18. Másfél éve vagyunk együtt, nagyon jól megvagyunk és a barátom a szüleimmel is jól kijön, de anyukámék mégse engedik hogy együtt aludjunk (azt is tudják hogy nem vagyok már szűz) és ha rákérdezek, hogy miért nem aludhatunk együtt - mindig az a válasz hogy mert én azt mondtam. Így karácsony és szilveszter közeledtével barátoméknál szeretnék aludni, de rá se merek kérdezni itthon, úgyis tudom mi lenne a válasz.. Próbáltam már velük beszélni erről, kérlelni őket, de mindig ott hagytak hogy dolguk van és nem érnek rá, "elmenekültek" a válasz elől. Mit lehetne tenni ilyenkor? Válaszokat előre is köszönöm!

2016. dec. 22. 17:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
24%

Valóban csúnya dolog hazudni. Mint ahogy csúnya dolog gyerekként kezelni egy csaknem felnőtt embert

Én sehol sem olvastam hogy dolgozik és magát tartja el, ami ugye egy felnőtt ember ismérvei. Addig max nagykorú, és van különbség a kettő között. Ha abban az esetben gyerek, míg magát kell eltartania, akkor legyen abban az esetben is az, mikor pasizni akarna.

2016. dec. 22. 18:33
 12/28 Carragher_x ***** válasza:
83%

"magát tartja el, ami ugye egy felnőtt ember ismérvei"

Ad1: nem, nem ez a felnőtt ember ismérve. Ilyen alapon nem felnőttek a nyugdíjasok, a munkanélküliek, a gyes levők vagy épp a háztartásbeli feleségek sem.

Ad2: Az nem vmi kegy, hogy a saját gyerekünket eltartjuk, hanem törvényi és morális kötelességünk. Ettől viszont még nem keletkezik semmiféle birtoklás. Egy 17 éves lányt nem lehet önállótlanként kezelni, akinek majd a szülő mindig megmondja, hogy mit és hogyan csináljon. Az meg végképp nem válasz egy szülőtől, hogy "mert én azt mondtam". Egyébként nem csak egy 17 évessel szemben nem válasz, hanem egy 6 évessel szemben sem.

2016. dec. 22. 18:38
 13/28 anonim ***** válasza:
78%
17 éves. Nem az anyagi helyzetétől vagy attól, hogy van-e munkája, hogy a természet végzi a dolgát. Főleg, hogy az apja anyja ennyire szánalmas, hogy elmenekülnek a válasz elől hú de nagy felnőttekként :-)
2016. dec. 22. 18:39
 14/28 anonim ***** válasza:
16%
Kínos nekik, hogy a lányuk házhoz megy a fa... fantát inni.
2016. dec. 22. 18:39
 15/28 anonim ***** válasza:
8%
Mert még gyerek vagy, és nem akarnak nagyszülők lenni.
2016. dec. 22. 18:40
 16/28 Carragher_x ***** válasza:
83%

"Mert még gyerek vagy, és nem akarnak nagyszülők lenni."

Hisz köztudomású és egyben szülőként sokkal megnyugtatóbb, hogy ha a lányom nem a pasija biztonságos otthonának szobájában szexel este, hanem egy elhagyatott útszakaszon parkoló autó hátsó ülésén vagy épp az említett szobában nappal, akkor abból nem lehet gyerek.

2016. dec. 22. 18:45
 17/28 anonim ***** válasza:
3%

Ad1: nem, nem ez a felnőtt ember ismérve. Ilyen alapon nem felnőttek a nyugdíjasok, a munkanélküliek, a gyes levők vagy épp a háztartásbeli feleségek sem.

A nyugdíjasokat annak tekintem, hiszen ők abból élnek amit a munkájuk során befizettek az államnak. A többit tényleg nem tekintem felnőttnek, hisz aki valaki mással tartatja el magát, nem vállal felelősséget a saját életben tartásáért, az addig nem felnőtt.

2016. dec. 22. 18:47
 18/28 anonim ***** válasza:
79%

"A nyugdíjasokat annak tekintem, hiszen ők abból élnek amit a munkájuk során befizettek az államnak. A többit tényleg nem tekintem felnőttnek, hisz aki valaki mással tartatja el magát, nem vállal felelősséget a saját életben tartásáért, az addig nem felnőtt."

Nem, nem abból élnek. Ennyire lehet téged komolyan venni.

2016. dec. 22. 19:23
 19/28 anonim ***** válasza:
18%

A nyugdíjas nem abból él, amit befizetett.

Abból él, hogy eltartott, felnevelt, taníttatott olyan kölkeket, akiknek most kutya kötelességük viszonozni.

.

A kérdéshez:

a 17 éves lány testileg lehet felnőtt, de szellemileg még nem.

Így gondolják szüleid is.

2016. dec. 22. 19:59
 20/28 anonim ***** válasza:
12%
18as, ha nem abból akkor miből? Miért fizették a NYUGDÍJJÁRULÉKOT? Hm? Lehet technikailag nem pont ugyan abból az összegből élnek amit befizettek,mert azt ugye már felhasználták, mondjuk a te nagyszüleid nyugdíjára, de az elv ugyan az.
2016. dec. 22. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!