Hogy mondjam meg anyósnak, hogy menjen ki, mikor vendégem van?
Két lábbal rúgd ki a mamát ha nem fogja fel hogy gyereket szarba nem fektetünk, kismamát nem idegesítünk, stb, stb.
Van egy határ amit el lehet tűrni, amit meg lehet beszélni, a csirkeszarosan a kiságyhoz dörgölőzés nincs ezen a határon belül.
Én is voltam hasonló helyzetben régebben,eleinte nem szóltam soha,mert tisztelem az anyósomat,de aztán mikor már túlzásba vitte,bebe szólogattam neki.De nálunk ez sokkal bonyolultabb,dolgok végett járkált mindig ,,segiteni,,Ő szerette volna pótolni, azt a gondoskodást amit a fia,nem tud nekünk megadni.A házasságunk eléggé megromlott.Anyósom már nem lakik itt,de vele most jó kapcsolatban vagyok.
Szerintem,most még időbe vagy,szépen ülj le vele és beszéljétek át a dolgokat.Segitsen,de csak ha kéred,ne mindig,mikor úgy is csak zavarna téged.Még az is lehet ,hogy megérti anélkül ,hogy megsértőde.Majd ha meglesz a pici,akkor már neked nem lesz annyi időd a vendégekre,hagyd ,hogy ebben segitsen. A tyúkólas ruháról ,meg le kell szoktatni,azzal tényleg ne menjen a kicsi közelébe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!