Anyukátok örült hogy ma meglátogattátok? Ment az egész család, vagy csak te?
Igen örült.
Tesóm meg a kisfia volt még rajtam kívül.
A gyerekeimmel mentem(egyedül nevelem őket)
Most is hozta a "szokásos"formályát)
Oda adtam neki a virágot, 1 szál gerberát vettem, meg egy kis fából faragott cserépben van kis pillangó, egy rugón.Nagyon megtetszett...
Oda adtam neki, mondom:boldog anyák napjátstb..
erre megkaptam, hogy miért nem tudok neki jó egészséget, (meg ilyenek) kívánni.
Igen, örült, még annak ellenére is, hogy én tegnap este már odaadtam a virágot, amit vettem és felköszöntöttem, mert nem tudtam, hogy reggel fogunk -e találkozni.
Aztán végül reggel is kapott tőlem egy csokor gyöngyvirágot.
Ebéden pedig itt volt a nővérem és családja.
Kedves ma 21:49! érdekes anyukád lehet. Miért nem örült nektek? A boldog anyák napja azt jelenti, hogy ő legyen boldog, egészséges, vidám, legyen meg mindene, amire szüksége van (testiekben és lelkiekben). Ettől a kommenttől olyan rossz kedvem lett. VAn, aki nem örül annak, ha felköszöntik?
21.57-nek.
Ő mindig ilyen.Ha fehér az a baj, ha fekete az a baj...
semmit nem tud szó nélkül hagyni.Ami persze csak kritika.
(bocsi hogy most panaszkodni fogok, de egy példa)
Most, hogy ott voltunk nála, mondja hogy ugye te kitakarítottál, meg kifertőtlenítettél mindent az albérletben?
Ősz óta lakok ott..jó hogy eszébe jutott..meg ilyenek...
már hozz szoktam/szoktunk, de azért néha fáj!
Én a gyerekeimtől 3 szál szegfűt kaptam.Azt mondták, boldog anyák napját.Eszembe se jutott, hogy bármi megjegyzést fűzzek hozzá.
Megpuszilgattam, és megölelgettem őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!