Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha anya emoellen...

Mit csináljak ha anya emoellenes és nm tudja elfogadni h emo vok?

Figyelt kérdés

14 éves lány vok és emo csak anya nm tudja elfogadni és nm tom h mit csináljak

2008-ban németországban táborban lövettem piercinget és befestettem a hajam de anyu kiszedette a piercinget és a hajamat is le kellett növesztenem

most mit csináljak h anya elfogadja h emovok?

2010. máj. 2. 21:31
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
63%
Vágd fel az ereidet. Az emóknál ez a módi :D
2010. máj. 8. 01:07
 32/42 anonim ***** válasza:

úú mekkora kamu... direkt hergeli az olvasókat

ne is válaszoljatok:)

ha pedig igaz, akkor sem éri meg meggyőzni, hogy ne legyen ilyen majom...

2010. máj. 8. 10:12
 33/42 anonim ***** válasza:
82%
Nem vagy normális.
2010. máj. 8. 11:13
 34/42 anonim ***** válasza:
91%

Egyébként meg, ha annyira nem tudsz mit kezdeni magaddal, legyél inkább emU. Talán ezzel anyukádnak is könnyebb lenne megbarátkoznia.

Nem piercing, meg festett haj kell neked, hanem két nagy büdös pofon! Én anyád helyében addig ütnélek, még meg nem tanulsz rendesen írni!

2010. máj. 8. 11:23
 35/42 anonim ***** válasza:
94%
Én se engedném. Ez a sok unalomban szenvedő kis hülye agyszüleménye: emo. Kezdj valami értelmeset magaddal.
2010. máj. 8. 13:17
 36/42 anonim ***** válasza:
94%

Engem nem az riaszt el, hogy emo vagy ... Ez a te hülyeséged, majd megbánod és szégyelled pár év múlva.

De az, ahogyan nem tiszteled Édesanyádat az undorító!!! Az ilyen emberek csak akkor tanulják meg mit jelent az Anya, ha elveszítik. Ébredj fel, szeresd és tiszteld Anyukádat, Ő az aki mindig melletted fog állni nem az emos haverok és a jelenlegi pasid!

2010. máj. 8. 13:42
 37/42 anonim ***** válasza:
88%

Légyszíves figyelj egy kicsit, és próbáld megérteni azt, amit ide nem egyszer leírtak neked. Tudom, hogy 14 évesen még azt hiszed, téged mindenki gátol és akadályoz a kibontakozásban, de ez nem így van.

Te csak azért lehetsz a világon, mert édesanyád mindennél jobban akart téged, és amikor megszülettél, FELELŐSSÉGET vállalt érted. Tudod mi a felelősség? Az, hogy a legjobbat szeretné neked hosszútávon, hogy boldog és elégedett légy, hogy érezd, mennyi szeretet van a világon.

És ezzel szemben mit lát? Azt, hogy 12-14 éves gyerek létére feketében járkálsz, halálfejes cuccokkal, piercinggel és egyéb szarokkal, és egy olyan divatirányzatot követsz, ami szerint az élet gyötrelmesen borzalmas, a halál és az öngyilkosság pedig eszméletlenül gyönyörű.

Nem gondolod, hogy az édesanyád megijedt attól, hogy téged ilyen stílusban lát? Úgy hiszed, az a célja, hogy kiszúrjon veled és boldogtalanná tegyen, amikor annyira szeret? Egyszerűen fél, hogy valami hülyeségbe keveredsz, és ne haragudj, de a gyermeteg és fellengzős válaszaid alapján valóban elég éretlennek tűnsz.

Ezt nálad idősebbek mondják normálisválaszként - miért nem tudod elfogadni a tényeket? Édesanyádból élsz, úgyhogy gondolkodj el azon, mit teszel.

Ülj le vele értelmesen beszélgetni egyszer, talán akkor kinyílik majd a szemed.Tégy engedményeket felé, és akkor talán ő is tenni fog.

2010. máj. 8. 14:22
 38/42 anonim ***** válasza:
96%

Drága gyermek, amikor én voltam ilyen idős lány, mint te, akkor a szakadt hippiszerelés meg a rockerkedés volt a divat. Az én szüleim hagyták, hogy úgy öltözzek, ahogy akarok, aminek eredményeképp úgy néztem ki, mint egy lelenc. És most, ennyi idős fejjel, sajnálom, hogy hagyták! Meglátom a régi képeket magamról, és az a reakcióm, hogy "úristen, még szerencse, hogy megjött az eszem és azóta magassarkúban meg tip-top kis ruhákban járkáló nő lettem." Ja, és a szökésről csak annyit, hogy 18 éves korodig csak a szüleidnél/a kirendelt gyámodnál lakhatsz, kivéve, ha a szüleid másképp nem döntenek. Mivel még kiskorú vagy, szökés esetén a rendőrség azonnal visszavisz a szüleidhez, és a hülyeséged csak őket hozza majd nagyon nehéz helyzetbe! Mert hidd el, szeretnek, jobban, mint a 14 éves éretlen pasid. És tudod, honnan gondolom ezt? Onnan, hogy 12 évesen Németországba utazhattál, ahol annyi zsetonod volt, hogy piercinget csináltathattál meg befestethetted a hajadat, ja, és nem utolsó sorban a s*gged alá van rakva az internet, amit gondolom nem egy könyvtárból nyomsz, meg nem a kis zsebpénzecskédből fizeted. Még az is lehet, hogy a kétszázezres kis laptopocskádon pötyögtél... amit a gonosz szüleid vettek neked ebbe a lehetetlen világba. Én a helyedben inkább megpróbálnék valami értékeset a fejembe tölteni, és valami értékessel tölteni az időmet.

Tisztelettel: egy joghallgató

2010. máj. 8. 15:32
 39/42 anonim ***** válasza:
74%

Legyél belül emo. Úgyis az a lényeg. Fogalmam sincs, milyen ideológia tartozik hozzá, de attól leszel emo.

Mondjuk nem tudom, minek írtam, egy csomóan válaszoltak és úgyse fogsz hallgatni senkire. Pedig jó lenne.

2010. máj. 8. 15:34
 40/42 igabcsy ***** válasza:
91%

Én már sokat úgy sem tudok hozzá tenni, mert a többiek elmondtak mindent amivel én is érvelnék. De van egy jó tanácsom.

Vegyél elő egy tiszta papírt meg egy ceruzát, és húzz középre egy függőleges vonalat.

Bal oldalra írd fel, hogy "Igazam van", jobb oldalra "Nincs igazam".

Ezután olvasd végig a válaszokat és azok alapján húzd a strigulát a megfelelő helyre.

A végén pedig gondolkodj el, hogy hányan adtak igazat Neked, és hányam anyukádnak.

Ha nem vagy egy buta lány, akkor azonnal levonod a helyes következtetést.

Szerintem hallgass a többségre. Végülis ez volt a kérdésed.

2010. máj. 8. 16:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!