Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha anya emoellen...

Mit csináljak ha anya emoellenes és nm tudja elfogadni h emo vok?

Figyelt kérdés

14 éves lány vok és emo csak anya nm tudja elfogadni és nm tom h mit csináljak

2008-ban németországban táborban lövettem piercinget és befestettem a hajam de anyu kiszedette a piercinget és a hajamat is le kellett növesztenem

most mit csináljak h anya elfogadja h emovok?

2010. máj. 2. 21:31
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
78%

10:02-es vagyok

Mi az, h aggódjon egy kicsit? És hogy rossz az élet? Szerintem elég idős már ahhoz, hogy tudja mennyire rossz és mennyire jó! Oké, hogy van barátod és szép dolog, hogy szeretitek egymást. De mindennek van határa! Igen a te tested, majd hogyha begyullad vagy tudom is én mi, akkor mit fogsz csinálni? Hm? Bármi megtörténhet.

2010. máj. 3. 20:42
 22/42 A kérdező kommentje:
akk elmegyek orvoshoz
2010. máj. 3. 21:05
 23/42 anonim ***** válasza:
60%

megint én vagyok.

Te tudod! De akkor is még mindig 14 éves vagy!

2010. máj. 3. 21:16
 24/42 A kérdező kommentje:
nm baj
2010. máj. 3. 21:20
 25/42 anonim ***** válasza:
79%
Sajnálom anyukádat, hogy ilyen h...e lánya van, sok-sok gondja lehet veled. Majd később másképp fogsz rágondolni, nem akarsz majd problémát okozni neki. De még most baromira kisgyerek vagy.....
2010. máj. 4. 09:14
 26/42 anonim ***** válasza:
86%
Majd akkor csinálsz amit akarsz, amikor már nem anyád pénzéből vagy eltartva addig tetszik, vagy nem az van amit ő mond! Ha nem tetszik lehet menni, demokrésön van babám xD
2010. máj. 4. 15:57
 27/42 anonim ***** válasza:
80%

"14 éves lány vok és emo csak anya nm tudja elfogadni és nm tom h mit csináljak"

LEGYÉL HAJLÉKTALAN OTT ÚGY NÉZEL KI AHOGY AKARSZ! :DDDDD

2010. máj. 4. 16:06
 28/42 anonim ***** válasza:
89%

Sztem gőzöd sincs mit csinálsz csak mész a többi majom után mert ez a menő..

Mi lenne ha holnaptól nem Emo lennél hanem egy műveltebb ember?

Tanulj meg hegedülni, vagy csellózni, vagy ismerd meg a magyar néprajzot..

10x izgalmasabb mint az a síkegyszerü emo..

Befesteni meg kilövetni a fülét bárki tudja..

Nem kell ehhez semmi extra csak megvenni a hozzávalókat és magadra kenni, húde nagy kaland..

Ettől nem leszel különleges, max egy bohóc és anyád nem elfogadni nem tud hanem szégyenli hogy ilyen hülye lánya van..

Égő vagy neki mások előtt, mert ez a "beöltözés, meg most emo vagyok" csak neked újdonság...

Mellesleg te is szégyellni fogod majd ezt pár év múlva amikor több eszed lesz :D

Azért próbáltam előbb segíteni hogy felnyíljon a szemed és ne csinálj magadból továbbra is hülyét..

Sok sikert!

2010. máj. 7. 21:13
 29/42 anonim ***** válasza:
96%

Jaj, 14 évesen én még a könyveim felett görnyedtem esténként, nem a pasizáson járt az eszem, nem festettem a hajam, nem volt piercingem.Később kezdtem mindent, ez tény, de nem attól lesz valaki "felnőtt" hogy úgy néz ki, mint a többi "divatmajom".

Egyébként pedig nagyon sokan undorítónak tartják ezt az emos dolgot.Régen még a kockás nadrág és a zselés haj volt a divat, de az még "normális " is volt.De ez?!?!

Ne is haragudj, de Anyukádnak, teljesen igaza van.Annyiban neked is igazad van, hogy hagynia kellene, hogy a saját stílusodat képviseld, de ez már kimerült abban, hogy egy hisztis kis tini lány vagy, akinek nem tetszik, ha ellent mondanak neki.Én ha beállítanék anyáékhoz egy ilyen szereléssel, amiben Te nagy valószínűséggel mászkálsz, biztos hogy szó nélkül, pofon kíséretében mutatnák meg az ajtót.Pedig már 25 éves vagyok.

Az hogy meglógsz és biztos hogy rendőrséggel kerestetne...Hmmm, nem sok értelme van.Jobban fog fogni, még ennyire sem enged el, ennyi kikapcsolódásod sem lesz.Semmi értelme, vagy ha mégis, akkor remélem egy alapos verést kiérdemelsz vele.Ennyire nem tiszteled Anyudat?A kommentjeidből ez tűnik ki.Pedig felnevelt, etet, itat a mai napig, ő veszi a ruháidat ő finanszírozza a hóbortjaidat és mindenek előtt Ő az, aki MINDIG szeretni fog.Még akkor is, amikor már a "barátaid" és a pasid nem törődnek veled.Ezt ne felejtsd el!

2010. máj. 7. 22:31
 30/42 anonim ***** válasza:
90%

Tudod, lehet széllel szemben pisilni, csak nem érdemes. Ezt a helyesírásra mondom. Senkit nem érdekel, hogy neked mi esik jól.

Ami a kérdést illeti: amíg anyád tart el, sajna ő parancsol.

Azt hiszed, baromi nagy egyéniség vagy, pedig csak majmolsz másokat. Az igazi egyéniség pedig mindig eredeti és egyedülálló. Te meg csak egy rossz másolat vagy. Igaza van anyukádnak.

2010. máj. 7. 22:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!