Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha anya emoellen...

Mit csináljak ha anya emoellenes és nm tudja elfogadni h emo vok?

Figyelt kérdés

14 éves lány vok és emo csak anya nm tudja elfogadni és nm tom h mit csináljak

2008-ban németországban táborban lövettem piercinget és befestettem a hajam de anyu kiszedette a piercinget és a hajamat is le kellett növesztenem

most mit csináljak h anya elfogadja h emovok?

2010. máj. 2. 21:31
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
81%
tanulj meg írni, akkor talán megbarátkozik a gondolattal...
2010. máj. 2. 21:32
 2/42 A kérdező kommentje:

képzeld,

tok írni

csak nkm így esik jól

2010. máj. 2. 21:34
 3/42 anonim ***** válasza:
87%
A pirszingtől meg a hajadtól leszel emó? P:
2010. máj. 2. 21:39
 4/42 anonim ***** válasza:
88%

ne legyél emo

ennyi

2010. máj. 2. 21:42
 5/42 anonim ***** válasza:
77%

Nem azt mondom hogy ne legyél emo mert ez mindenki egyéni döntése,de azt is el kell fogadnod hogy anyukád ennek nem kifejezetten örül. Az hogy kiszedette a piercinget és nem engedte a haj festést teljesen természetes mert még csak 14 vagy,és amikor ezeket csináltad csak 12 voltál,mit vártál hogy majd ujjongani fog?!

Próbálj meg vele beszélgetni de ha ő nem fogadja el akkor nem fogadja el ennyi...

2010. máj. 2. 21:47
 6/42 anonim ***** válasza:
91%
jaj, kicsikém, mi lett az előző kérdéseddel? és ott még csak 13 voltál és azt írtad 11 éves korodban festetted be a hajad meg csináltattad a piercinged :D
2010. máj. 2. 21:52
 7/42 anonim ***** válasza:
44%
heh szerintem kérdezz rá hogy hallgatott-e Cure-t annó. Esetleg rájön a nosztalgia és rájön hogy az ő generációja se volt külömbb.
2010. máj. 2. 23:16
 8/42 anonim ***** válasza:
85%
Hallgass anyádra, még megköszönöd neki később!
2010. máj. 3. 09:16
 9/42 anonim ***** válasza:
90%

Már ne haragudj, de 12 évesen befestetted a hajadat? Az egészet? Ráadásul, anyukád tudott róla? Valószínű, hogy nem. A piercingről már ne is beszéljünk. Anyukád nem emo ellenes, csak félt.

Miért is lettél emo? Mert mielőtt azt mondanád nem értek semmit az emoból, el kell mondanom, h utána olvastam, hogy mi ez a nagy emo láz körülöttem. A stílus nem takar mélyre ható gondolatokat. (mert én 'a világ rossz' állandó emlegetése után se találtam semmit).Ha annyira rossz akkor miért csak a Plázákban láttam emokat? Jó dolog, hogy ennyire kitartasz egy stílus mellett 2 éve. (ami köztudott, hogy kiment a divatból). De nem ér meg annyit, hogy veszekedj miatta Anyukáddal. Mérlegeld mi a fontosabb! Beszélgess vele, próbáld meg a jó oldalát mutatni, ha mindenképpen emo akarsz lenni. Emo egy múló dolog, de Anyukád csak egy van!

2010. máj. 3. 10:02
 10/42 anonim ***** válasza:
79%
Nem csodálom, ha 14 évesen nem engedi, minden normális szülő kiakadna. Anyukád is normális, törődne veled, ha hagynád! Kicsit tanulj még az életről....
2010. máj. 3. 14:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!