Mit csináljak ha anya emoellenes és nm tudja elfogadni h emo vok?
14 éves lány vok és emo csak anya nm tudja elfogadni és nm tom h mit csináljak
2008-ban németországban táborban lövettem piercinget és befestettem a hajam de anyu kiszedette a piercinget és a hajamat is le kellett növesztenem
most mit csináljak h anya elfogadja h emovok?
képzeld,
tok írni
csak nkm így esik jól
Nem azt mondom hogy ne legyél emo mert ez mindenki egyéni döntése,de azt is el kell fogadnod hogy anyukád ennek nem kifejezetten örül. Az hogy kiszedette a piercinget és nem engedte a haj festést teljesen természetes mert még csak 14 vagy,és amikor ezeket csináltad csak 12 voltál,mit vártál hogy majd ujjongani fog?!
Próbálj meg vele beszélgetni de ha ő nem fogadja el akkor nem fogadja el ennyi...
Már ne haragudj, de 12 évesen befestetted a hajadat? Az egészet? Ráadásul, anyukád tudott róla? Valószínű, hogy nem. A piercingről már ne is beszéljünk. Anyukád nem emo ellenes, csak félt.
Miért is lettél emo? Mert mielőtt azt mondanád nem értek semmit az emoból, el kell mondanom, h utána olvastam, hogy mi ez a nagy emo láz körülöttem. A stílus nem takar mélyre ható gondolatokat. (mert én 'a világ rossz' állandó emlegetése után se találtam semmit).Ha annyira rossz akkor miért csak a Plázákban láttam emokat? Jó dolog, hogy ennyire kitartasz egy stílus mellett 2 éve. (ami köztudott, hogy kiment a divatból). De nem ér meg annyit, hogy veszekedj miatta Anyukáddal. Mérlegeld mi a fontosabb! Beszélgess vele, próbáld meg a jó oldalát mutatni, ha mindenképpen emo akarsz lenni. Emo egy múló dolog, de Anyukád csak egy van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!