Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jobban szereted a párodat...

Jobban szereted a párodat (férj-feleség) vagy még mindig inkább szerelmes vagy? Melyik fontosabb szerinted?

Figyelt kérdés

Mi majdnem 3 éve vagyunk együtt a párommal, és bár még nem lakunk együtt úgy igazán (hetente-kéthetente 3-4 napot lakunk együtt) és még nagyon fiatalok vagyunk (huszon-eleje) mégis inkább azt a mély szeretetet érzem iránta, mintsem azt az óriási nagy szerelmet. Persze vannak napok amikor "szerelmesebb" kedvemben vagyok, amikor minden rózsaszín, de erősebb bennem az a dolog, hogy ő életem párja akivel le szeretném élni az életem. Szeretem és boldog vagyok mert szeretné, hogy a felesége legyek.

tudom, hogy vannak hibái, de elfogadom....tudom, hogy vannak rossz napjai és úgy elfogadom. Nincsenek rózsaszín felhők, nem vagyok "elszállva" minden nap, de örömmel ölelem magamhoz, örömmel dőlök a vállára, boldogság, ha vele lehetek, de "nem úgy" mint amikor szerelmes szerelmes az ember...fuh...lehet kicsit rosszul fogalmaztam, de szerintem aki hasonlót érez, az érti mire gondolok. Szerintem ez a fajta szerelem(?) hosszú távon tartósabb...legalábbis így gondolom. Szerintetek, szerelem vs szeretet?

2010. máj. 2. 18:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

19:25

köszönöm!

látom sokan erősítik a szeretet-elvűségemet:)

2010. máj. 2. 20:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Még "csak" 3 éve vagyunk együtt de úgy érzem hogy napról napra jobban szerelmes vagyok. Szerintem ez normális, majd 30-40 év után jöjjön a szeretet. Szeretetre akármelyik családtag, ember alkalmas, de a párom nem lehet mind. Egy párkapcsolatban nekem fontosabb a szerelem. Bár nekem nem kell rózsaszín köd a szerelemhez, és teljesen elfogadom ahogy van...
2010. máj. 2. 22:16
 13/16 A kérdező kommentje:
22:16 köszi:)
2010. máj. 2. 22:57
 14/16 A kérdező kommentje:
Én is jobban és jobban szeretem, csak nem a ködben, hanem köd nélkül:D
2010. máj. 2. 22:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi 4 éve vagyunk együtt, és én is úgy fogalmaznám meg, hogy vannak olyan korszakaim, amikor lángolók a párom iránt, és van amikor "csak" nagyon szeretem. Szóval nem mondom, hogy 4 év után is egész nap pillangókat érzek a gyomromban, de amikor rágondolok, elönt egy mélységes megnyugatató szeretet, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy ő van, és hogy vele szeretném leélni az életem. És szerintem ez így van jól.
2010. máj. 3. 08:26
 16/16 A kérdező kommentje:
:) köszi a válaszod
2010. máj. 3. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!