Jobban szereted a párodat (férj-feleség) vagy még mindig inkább szerelmes vagy? Melyik fontosabb szerinted?
Mi majdnem 3 éve vagyunk együtt a párommal, és bár még nem lakunk együtt úgy igazán (hetente-kéthetente 3-4 napot lakunk együtt) és még nagyon fiatalok vagyunk (huszon-eleje) mégis inkább azt a mély szeretetet érzem iránta, mintsem azt az óriási nagy szerelmet. Persze vannak napok amikor "szerelmesebb" kedvemben vagyok, amikor minden rózsaszín, de erősebb bennem az a dolog, hogy ő életem párja akivel le szeretném élni az életem. Szeretem és boldog vagyok mert szeretné, hogy a felesége legyek.
tudom, hogy vannak hibái, de elfogadom....tudom, hogy vannak rossz napjai és úgy elfogadom. Nincsenek rózsaszín felhők, nem vagyok "elszállva" minden nap, de örömmel ölelem magamhoz, örömmel dőlök a vállára, boldogság, ha vele lehetek, de "nem úgy" mint amikor szerelmes szerelmes az ember...fuh...lehet kicsit rosszul fogalmaztam, de szerintem aki hasonlót érez, az érti mire gondolok. Szerintem ez a fajta szerelem(?) hosszú távon tartósabb...legalábbis így gondolom. Szerintetek, szerelem vs szeretet?
19:25
köszönöm!
látom sokan erősítik a szeretet-elvűségemet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!