Mit szólnátok hozzá ha így jönne haza a fiatok?
jó neki, hogy hagyjátok sztem:D
max ha hibázik akkor tanul belőle csak ne drogozzon vagy ilyesmi...
Én semmit nem szólnék, az ő dolga. Ha szólsz érte, vagy lesz.rja, és annál jobban ragaszkodik hozzá, vagy pedig megszabaddul az új dolgaitól, de neveltél egy meghunyászkodó személyiséget, aki még el is távolodik az anyjától.
Jobban értékelné a srác, ha ŐSZINTÉN érdeklődést mutatnál az új stílusa iránt, mi ez, miért fontos számára, stb. (Punk? leírás alapján) De ha hülyeségnek tartod az ilyesmit, az is elég, ha nem szólsz bele, nem véleményezed negatívan. Úgyis az a lényeg, hogy tanul-e, amíg igen, addig nincs probléma.
Én goth vagyok, feketében, csipkében, fűzőkben, erős sminkkel, nem szokványos érdeklődési körrel. Huszonéves koromra se "nőttem ki" (de pl. 2 diploma és nekem való kreatív munka megvan, úgyhogy csak nem olyan rossz dolog ez ;) ) Anyukám sose szólt érte, volt, hogy alkalomra még kölcsön is kért tőlem 1-1 ruhadarabot :) Nem is lelkesedett - nem érdekelte, rámhagyta, most meg főleg. 1-2 ruha kivételével maga a dolog nem tetszik neki, de nem bosszankodik emiatt, elfogadta.
Lehet le leszek hurrogva, de az ilyen extravagáns dolgok nem gondolom hogy egy 17 éves emberkének kellenének.
Jövőre érettségizik ( gondolom), lassan majd állásinterjúra is el fog menni ( gondolom)ésatöbbi egyéb megjelenések.
Mert mondjuk az hogy otthon milyen ruhát hord, az egy dolog, meg egy másik hogy emberek közé miben megy ki.
Mint barátnőm is elment raszta hajjal, raszta cuccban állásinterjúra 26 évesen (amúgy bírom a raszta stílust, de bulikon meg egyebeken) és csodálkozott hogy nem vették fel könyvelőnek.... Te fiad is rá fog emiatt cseszni és egy csomó dologtól eles(HET).
Meg azért az is érdekes dolog, hogy egyszer csak így jön haza. Én sem vagyok öreg, 28 vagyok, de ha én ilyet csináltam volna, valószinűleg jól meg lettem volna fegyelmezve ( nem verésre gondolok), hogy megbeszélés nélkül ilyesmit csináltam.
Meg lehet nagyon "jópofa" a punk stílus meg nektek tetszik, de hány darab punknak van normális munkája ??vagy mondjuk érettségizett le normálisan ( nem az épp hogy kettesre gondolok)de most komolyan. Igen nagy hátránnyal indul bárhol. Nyílván nem a tanulás neki az első, és ezzel meg a későbbiekkel már előre gallyra teszi az életét.
Meg személyes véleményem, hogy ezek a szineshajú, szakadt ruhájú, meg kifestett kölkök bohócnak néznek ki, nem fiatal normális srácoknak. (emosok meg a másik fele ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!