Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miután a férjem haza jön...

Miután a férjem haza jön külföldről, a lányom reggel este lefertőtleníti a wc-t, valamint kisúrolja a kádat. Normális ez? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A férjem kamionos, külföldön dolgozik.

A kádat kisúrolja, miután a férjem használta.

Azt mondja a lányom, hogy nem bízik meg az apjában, kitudja kivel fekszik össze. Valamit azt is mondta, hogy nem tudni, milyen körülmények közt, valamint hányszor tud mosakodni kint (kutak, stb.).

21 éves a lányom.

Mennyire normális ez?

2016. dec. 16. 22:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
91%
Na most megpróbáltad magad kimagyarázni, de még nagyobb baromságot mondtál. Nem úgy kapod el, hogy a nemi szervedre kerül az ülőkéről... A kórokozó benne van a pisiben, a pisi bekerül a wc-be, nem csak az ülőkére, hanem a wc csészébe is, ahonnan a víz nem mossa le, sőt. Ezek után te vizelhetsz bele akár a plafonon lógva is, a pára és a cseppek visszacsapódásával már el is kaptad, ha fogékony vagy rá. Kérdezz meg egy orvost, bár neked aztán mondhatná akárki... :)
2016. dec. 21. 14:48
 22/28 anonim ***** válasza:
19%

utolsó!

A szájtrippert meg azért kaptad el, mert rendszeresen ittál a wc-kagylóból?!

2016. dec. 22. 17:01
 23/28 anonim ***** válasza:
65%
A tripper csak nemi úton kapható el, kedves utolsó! Kellemes Ünnepeket, mielőbbi gyógyulást!
2016. dec. 27. 09:46
 24/28 anonim ***** válasza:
16%

Óóóó...! A lányod nagyon okos! Sokkal okosabb, mint te!

A kamionosokról inkább nem is mondanék semmit.. Egy külön állatfaj, nagyon primitívek, és igénytelenek.

Kamionos qrvákról hallottál már? Na innen fúj a szél... Az összes kamionos a legótvarabb csajokkal fekszik össze, naná, hogy pénzért teszi mindezt!

Szipi szopi itt, kefe-dugi ott, még a gumira se ügyelnek, elég, ha egy kicsit többet ad a hivatásosnak, vagy még ezt se kell..

A lányod nagyon okos! Csak ennyit mondok! Te meg szemellenzőt hordasz és nem ismerjed a férjedet! Se az életvitelét!

2017. febr. 16. 01:10
 25/28 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem normális helyeken kisúrolják a kádat fürdés után, és a wc-t sem árt naponta fertőtleníteni.
2017. nov. 25. 13:09
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
Kiderült már számodra, hogy megcsal folyamatosan útszéliekkel a kamionos férjed?
2018. aug. 14. 22:45
 27/28 anonim ***** válasza:
67%
Ennyi jóindulatú embert.. általánositgatás, vadidegen ember mocskolása.... Grat, ragyogó színvonal, csak hogy védjenek egy paranoiás, kényszerbeteg nőt.
2018. aug. 15. 15:52
 28/28 anonim ***** válasza:

Ez messze van a kényszerbetegségtől :-)

Én is ilyen téren elég háklis vagyok, össznepi budira meg soha senki nem ül nálunk, ez alap.

Itthon azert nem surolom naponta a kádat, de a wc-t naponta fertotlenitem.

Ha nem megbizhato helyen van egy családtag, nekem teljesen logikus hogy óvatos a lányod.

2019. febr. 7. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!