Miután a férjem haza jön külföldről, a lányom reggel este lefertőtleníti a wc-t, valamint kisúrolja a kádat. Normális ez? Mit csináljak?
A férjem kamionos, külföldön dolgozik.
A kádat kisúrolja, miután a férjem használta.
Azt mondja a lányom, hogy nem bízik meg az apjában, kitudja kivel fekszik össze. Valamit azt is mondta, hogy nem tudni, milyen körülmények közt, valamint hányszor tud mosakodni kint (kutak, stb.).
21 éves a lányom.
Mennyire normális ez?
utolsó!
A szájtrippert meg azért kaptad el, mert rendszeresen ittál a wc-kagylóból?!
Óóóó...! A lányod nagyon okos! Sokkal okosabb, mint te!
A kamionosokról inkább nem is mondanék semmit.. Egy külön állatfaj, nagyon primitívek, és igénytelenek.
Kamionos qrvákról hallottál már? Na innen fúj a szél... Az összes kamionos a legótvarabb csajokkal fekszik össze, naná, hogy pénzért teszi mindezt!
Szipi szopi itt, kefe-dugi ott, még a gumira se ügyelnek, elég, ha egy kicsit többet ad a hivatásosnak, vagy még ezt se kell..
A lányod nagyon okos! Csak ennyit mondok! Te meg szemellenzőt hordasz és nem ismerjed a férjedet! Se az életvitelét!
Ez messze van a kényszerbetegségtől :-)
Én is ilyen téren elég háklis vagyok, össznepi budira meg soha senki nem ül nálunk, ez alap.
Itthon azert nem surolom naponta a kádat, de a wc-t naponta fertotlenitem.
Ha nem megbizhato helyen van egy családtag, nekem teljesen logikus hogy óvatos a lányod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!