Te meddig tűrnéd, hogy a feleséged/férjed közmunkás és nem is törekszik jobbra?
"közmunkás és nem is törekszik jobbra"
segítenék kitörni neki ebből a nagyon nehéz, és végtelenül lealázó közmunkás helyzetből, amiből nagyon nehéz kitörni.
Miért? Mert szertetem.
Hogy lett a férjed/feleséged?
Azért házasság előtt annyira csak kiismerted, hogy tudd, hogy van-e benne szorgalom, ambíció, vagy akarat?
Egyébként meg mindenki olyat szagol, amilyet szakít.
Első körben külön kassza: aztán majd elgondolkodik azon, hogy a cigi a fontosabb, vagy a kaja, és hogy talán kéne valami olyan munka, ahol fizetnek is.
Á, hagyjuk. Egyszerűen nem tudom magam elképzelni egy ilyen erős dohányos, semmire kellő, lusta élőlény mellett, képtelen vagyok elképzelni a helyzetet. Magyarul én expressz adnám be a válást, ha az esküvő után derül csak ki, hogy ilyen a jelleme.
"Folyton sír, hogy nincs pénz, személyes sértésnek veszi, hogy te nem pénzeled, mert neki ki kell számolni mindenhol, hogy mit vehet meg"
Agybeteg az illető ?
A számlákat kifizeti ki, ki tartja fent a lakást hosszú távon ? Mert az ilyennek a vége az szokott lenni, hogy gyűlik, gyűlik a kifizetetlen számla, milliós adóság, árverezik a lakást, házat és lehet menni hajléktalannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!