Elhagynád ezért? Vagy megbocsájthatóű egy ilyen kaland?
Borzasztó!
Menten elájulok!
Hagyd már ott!!!! Szó nélkül!!!!!!!!!
azt is szomorúnak tartom, hogy egy egészségügyes nem tudja, hogy a szifilisz orális szexszel is simán terjed:
Kockáztatta a gyereked egészségét és Te még mellette akarsz maradni?:O
Hát ha neked ennyit jelent akkor meg is érdemlitek egymást...
Teljesen mindegy hol és miként kapta el a betegséget, szó nélkül ennyi esze van hogy hazaviszi és mintha mi sem történt volna...
És benned ezek után kérdés hogy elhagyod-e?
Ha az én férjem veszélyeztette volna így a gyerekem nem csak hogy elhagynám ..... Az a minimum!!!!!!!!
Hangsúlyozom, imádom a férjem , de a gyerekem még ő se sodorja veszélybe!
Én meg azt tartom szomorúnak hogy velem vagytok elfoglalva.
Egyetlen egy, -ahogy a kérdező is mondta- orális szextől hogy kaphatna el vérbajt? Még az HIV-vírust sem ilyen egyszerű megkapni.!!!! egy orális szex és máris megvan....kicsit gondolkodjatok már. Azért mert ide belinkelsz egy anyagot, ami felületesen leírja, közel nem a valóság, mint feljebb leírtam.
Persze egy útszéli orális szextől akár hüvelygombát is átadhat a feleségének...
komolyan, kicsit tényleg olvassatok utána. Mélyebben.
amúgy mint írtam nem érdekel, itt van olyan nő, aki azt sem tudja miért kell eljárni évente a szűrésre. őket kéne felvilágosítani. nem engem.
A gyerekeimért én is mindenre képes vagyok. És inkább őket nézném, mint a férjemet.
Aki ilyet tesz, nem érdemel bocsánatot.
Csak a picivel legyen minden rendbe.
Wáááááááááá!!!!!!!!!!!
Menten megőrülök! Ilyen hülye nőt! Maradj vele! Hosszú még a nemibetegségek listája, gyűjtsd össze mindet!
A pasid is jó nagy barom, hogy holmi útszéli férgekbe dugogatja a lompit. Főleg óvszer nélkül...
Egy normális nő nem gondolkozna, hanem azonnal elhagyná.
Negyven valahány válaszolóból eddig egyetlen egy pasi volt, és ő védte be egyedül a férjedet. Jellemző...
Mióta tudja a férjed? Egyből elmondta,amikor az orvos diagnosztizálta?
Legalább 5 hónapja történt az eset-szerintem ennyi idő alatt már tudnia kellett volna,hogy baja van...
Ha napokat/heteket/hónapokat várt kockáztatva a gyereketek és a te egészségedet....Ilyen esetben azonnal kidobnám!
Ha egyből elmondta,akkor rajtad múlik a dolog.Megéri neked egy ilyen emberrel együtt maradni?Tudnál benne bízni és emberként tisztelni ezek után? Legközelebb rosszabbul is járhatsz ...
Több dolog is sántít a történetben:
-nem hiszem,hogy csak vagányságból(' a többiek is ezt csinálják') ilyen módon lépne félre valaki.Ráadásul tőled megkapott mindent testileg is a terhességed alatt(írtad,hogy együtt voltatok)
-biztos,hogy a többiekkel is ez történt? Vagy csak azért találta ki a párod,hogy mentegesse magát (a többiek vették rá,stb ).A többiek falazhatnak neki...Van párjuk?Egyikük vezetett,tehát nem lehetett olyan nagyon lerészegedve-legalább neki lehetett volna esze!Ez is arra utal,hogy vagy nem lehettek annyira részegek vagy csak a haverjai falaznak neki és ő k.rvázott egyedül.
-"útszéli lány mellett, aki nem stoppos".Ha annyira részeg volt,akkor hogy volt képes kifizetni a csajt? Lehet,hogy nem is hivatásossal volt együtt,de ez a történet így jobban hangzik -'haverokkal orális szexért fizettünk egy prostinak' -mint ez :' lefektettem egy csajt csak úgy'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!