Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagynád ezért? Vagy megbocsá...

Elhagynád ezért? Vagy megbocsájthatóű egy ilyen kaland?

Figyelt kérdés
Féléve a párom volt egy céges bulin, Vidéken voltak, bepiáltak és hazafelé (3an) megálltak egy útszéli lány mellett, aki nem stoppos volt. Orális szex történt. Aztán a párom (a többiek is) beteg lett. Szifilisz. Elment dokihoz, kezelik, de most nekem és a 4hóa babámnak is menni kell! Mivel voltunk együtt az eset óta, még terhesen, elképzelhető, hogy nem csak én, hanem a baba is beteg lett! Természetesen mélyen hallgatott a dologról, csak a baj miatt szólt róla. Képzelhetitek milyen lesz megjelenni a nemi beteggondozóban egy csecsemővel!? Tegnap mesélte el, azonnal elzavartam, de nem dobtam ki. Gondolnom kell a gyerekre is.
2010. máj. 2. 12:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:

El ne hagyd! Legyél vele, aztán majd 40 évesen 3 gyerekkel gyere vissza, hogy egyedül vagy, tanácstalan vagy, boldogtalan vagy!

Még szép, hogy kidobni! Azonnal! Ilyen gusztustalan ürgét, egy útszéli nővel...... nem lehet annyi ital, hogy egy ilyennel. Fújj, remélem olvassa sok férfi, és elgondolkodnak miféle gusztusos kis nők vannak ott az út szélén. Érdemes a kedvest megcsalni ilyenért????

2010. máj. 2. 13:18
 12/72 anonim ***** válasza:
Itt nem csak a fertözés a gond,hanem az h megcsalt,tök mindegy fizetett-e vagy sem.és ha nem kaptad volna el a betegséget akkor nem zavartad volna el?egy gyereknek néha jobb egy szülövel élni,mint egy megromlott kapcsolatban!
 13/72 anonim ***** válasza:
ilyennel (elírtam) előző
 14/72 anonim ***** válasza:
De borzasztó! Elhagynám, tutira biztos.
2010. máj. 2. 13:19
 15/72 anonim ***** válasza:
Te még ezen gondolkodsz? Én azon nyomban kidobnám, menjen a k*rváihoz! Igen gondolj a gyerekre!Kell neki egy olyan apa, aki k*rvázik???
2010. máj. 2. 13:20
 16/72 anonim ***** válasza:
Tuti elhagynám a mocskot
2010. máj. 2. 13:20
 17/72 anonim ***** válasza:

Úgyse fogja elhagyni.

Egy normális nőnek ilyen meg sem fordul a fejében( hogy vele marad) ezek után, hanem szó nélkül kivágná.

Nem itt kérdezgetné.

Ez annyira egyértelmű, hogy akinek ehhez megerősítés kell......

2010. máj. 2. 13:21
 18/72 A kérdező kommentje:
kedves 10éve dolgozó. Dr Várkonyi Viktória- Virányos úti klinikán megtalálod, szivesen felvilágosít mindenről. sajnos ilyen ostoba, pökkhendi egészségügyi kontárok miatt olyan az ellátás, amilyen. Vegyél elő egy bőrgyógyászat tankönyvet (igen, ott foglalkoznak a nemi betegségekkel!) és olvass te is! Hátha szükséged lesz rá az életben.
 19/72 anonim ***** válasza:
Az kívánom az ilyen férfiaknak, hogy soha ne álljon fel a f*szuk! Mert mást nem érdemelnek!
 20/72 anonim ***** válasza:
Nemcsak orális szex történt köztük, hanem normális nemi aktus. Csak így kaphatták el - gondolom a többiek is - a fertőzést. De majdnem mindegy. Amit tett és annak következményei megbocsáthatatlanok. Várj, amíg egy egészséges és hűséges párra találsz. Tőle szabaulj meg rövid uton.
2010. máj. 2. 13:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!