Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom szerint nem illik és...

Párom szerint nem illik és nem helyénvaló felköszönteni anyáknapján az anyóst. Szerintetek helyes ez a döntés?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 10:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem illik!Főleg ha valakit igazán elfogadnak a családban,legyen az vő vagy menye az anyósnak.Legalább ilyenkor megköszönhetjük hogy egy nagyszerű feleséget/férjet kaptunk tőle.Nálunk például nagyon tud örülni anyósom a köszöntésnek,látni a könnybelábbadt szemén hogy igenis jol esik neki és nem csak ugy tekintek rá mint "csak" anyósra!
2010. máj. 9. 09:07
 22/30 anonim válasza:
47%
Szerintem annyiból a szomszédnak az anyját is felköszönthetnétek, csupán mert jóban vagytok vele...Ez olyan mintha valentin napkor nemcsak a párotokat köszöntenétek, hanem a legjobbbarátnőtök párját is...
2010. máj. 9. 10:44
 23/30 anonim válasza:
45%

Azért a Valentin napot ne keverjük össze már az anyák napjával. A valentin napot egy pár kapitalista egyén találta ki, hogy ezáltal is pénzt húzzanak ki az emberekből míg az anyák napja több évszázados múltra is visszatekint egyes kultúrákban.

Olyan nehéz elmenni, ahhoz az emberhez, aki életet adott a férjednek/feleségednek, hogy megköszönjed?

Ha ilyen emberek irányítanák a világot, még a végén átneveznék anyád napjára, hogy ténylegesen tudjanak érvelni amellett, hogy csak a saját édesanyádat köszöntsék fel....

2010. máj. 9. 11:18
 24/30 anonim ***** válasza:
65%

Valentin a szerelemmel kapcsolatos legendáján túl máshoz is köthető, beteget is gyógyított (emiatt az epilepsziások védőszentje is, ezt sokan nem tudják), és Krisztus után az első évszázadokban élt valamikor, ami mai találmány az ő emlékére hivatkozva, csak a kereskedők találmánya, ha már szóba került.

Amúgy nem a szomszéd anyukájáról volt szó, hanem családtagról.

2010. máj. 9. 20:51
 25/30 anonim ***** válasza:
41%
Anyák napján egyvalakit köszöntesz fel! Édesanyádat! A tiedét és nem másét!!!! Esetleg Nagyanyádat, keresztanyádat, bár szerintem őket sem kell! Az anyóst köszöntse a párod! Végülis az ő anyja, nem?!!!
2010. máj. 10. 00:26
 26/30 anonim válasza:
82%
Szerintem is butaság mert nem az ő anyukája,viszont szép gesztus tőle,ha felköszönti mivel élete párjának csak ő adott életet
2010. máj. 10. 07:57
 27/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást. Sikeresen megoldottuk, és mindenki számára a legkedvezőbb döntést hoztuk. Mindkettőnknek fontos a másik így fontos az is, hogy zökkenőmentes legyen a kapcsolatunk, ezért mindketten felköszöntöttük az anyósókat hiszen mégiscsak nekik köszönhető, hogy mi vagyunk. És ha már egy családot alkotunk ők is az anyáink. Ők is megérdemlik mindkettőnktöl, hogy kimondjuk, hogy "Boldog anyáknapját!" Azok akik máshogyan vélekednek, szerintem nem tisztelik és szeretik a párjukat igazán, mert különben ha nem is a szivük csücske az anyós akkor sem sértenék meg a szerelmüket. Legalábbis ez a mi véleményünk. Azért köszönöm mindenkinek! További minden jót!
2010. máj. 10. 08:08
 28/30 anonim válasza:
42%

Sztem jól döntöttetek.

Végülis Anyák napja, nem Anyám napja; minden anya megérdemli, hogy megköszönjük nekik, hogy ők anyák. Az ember az anyósának meg mégiscsak a párját köszönheti szűkebb értelemben, ő is ünneplendő.

2010. máj. 10. 13:37
 29/30 anonim ***** válasza:
45%

Ez szerintem hülyeség! Ennyi erővel a rokonságodban lévő összes anyát felköszönthetnétek! Ez is marhaság, hogy megköszönni neki a párotokat! Akkor már vegyetek valamit az apósnak is! Elvégre ő is nevelte a gyereket, és lehet hogy ő kereste rá a pénzt amiből etették, és ruházták a párotokat!!!

Átestek a ló túloldalára!

De tudjátok mit?! Inkáb vegyetek ajándékot mindenkinek! Így talán nyugodtan tudtok aludni, és megelégedhettek magatokkal. Lehet lepontozni!

2010. máj. 11. 19:45
 30/30 anonim válasza:
52%
azt nem mondom, hogy nem illik... de szerintem nem a te dolgod :) mármint nem fog megsértődni ha nem teszed ;) végülis nem a te anyád érted... ha a nagyit meg a mutert fölköszöntöd az okés :)
2010. máj. 11. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!