Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom szerint nem illik és...

Párom szerint nem illik és nem helyénvaló felköszönteni anyáknapján az anyóst. Szerintetek helyes ez a döntés?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 10:05
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Akik szerint anyósnak nem kell ilyenkor egy kis figyelmesség, azok a nagymamájukat se szokták felköszönteni ilyenkor, igaz? Tőlem a párom anyukája is megérdemli a köszöntést, ha jóban vagyunk, mert a páromat, akibe beleszerettem, felnevelte.
2010. máj. 2. 14:10
 12/30 anonim ***** válasza:

Számomra anyák napja nem csak az én anyukám napja. Anyóst együtt köszöntjük, én szoktam a keresztanyukámat is, és a nagyim is.

Ez így jó nekem.

És ma volt életem 1. anyák napja, mikor már én is anya vagyok és jól esett, hogy a párom felköszöntött. Pedig nem vagyok az anyja:)

2010. máj. 2. 14:19
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

első közös anyáknapján párom is ezt mondta...

aztán mégis ugy intéztem hogy kikeveredjek hozzájuk egy szép virággal,felköszöntöttem az anyukáját...meghatódva elsirta magát,hogy még ilyen figyelmes egy barátnője se volt a kisfiának...

azóta párom egy szót nem szól,hogy kit mikor illik nem illik:D

2010. máj. 3. 07:20
 14/30 anonim válasza:
100%

Az első válaszadóval értek én is egyet.

Nálam a szüleim mind a mai napig az anyósát és apósát, anyukának és apukának hívja. Bár lehet, hogy csak mi vidékiek vagyunk ilyen elmaradottak és város helyen már nem szokás.

2010. máj. 6. 11:36
 15/30 anonim ***** válasza:
55%
Az a neve hogy Anyák napja. Nincs benne hogy csak a sajátodé. Nyilván mindenkinek a sajátja áll első helyen, de pl Nőnapkor se csak a "saját nődet" (elnézést), hanem nőnemű ismerőseidet, édesanyádat, stb is felköszöntöd, nem?
2010. máj. 6. 11:59
 16/30 anonim ***** válasza:
83%
Ha szereted anyósodat virágot neki, de ha nem tekints el ettől!
2010. máj. 7. 12:47
 17/30 anonim ***** válasza:
77%

Némelyik válaszolónak írnám - tudja, kinek inge - hogy ha majd oda kerülnek, hogy a fiuknak barátnője lesz, lefogadnám, hogy ide jönnek sipákolni, hogy a leendő menyük ennyi figyelmességre sem méltatja őket, hogy felköszöntse anyák napján.

Csak azt kapják vissza, amit most ők is tesznek: szóra sem méltatják az anyósukat! Pedig legalább a tisztelet kijár, hogy felnevelte az általuk úgy szeretett férfit :S

2010. máj. 7. 14:32
 18/30 anonim válasza:
77%
Vihar egy pohár vízben! Minden anyát meg kell és illik köszönteni! Fölösleges duma,hogy nem mindenkit "érdekel" az anyáknapi köszöntés, de ha elmaradna biztos fájna, hogy nem gondoltak rá a gyerekei. Pár szál virág azoknak akiknek az életünket (és annyi sok minden mást is!)köszönhetünk. Isten éltessen minden édesanyát!
2010. máj. 8. 23:05
 19/30 anonim válasza:
90%
Ahány ház,annyi szokás:a házastársak megállapodásának kérdése!
2010. máj. 9. 02:01
 20/30 anonim válasza:
58%
05-02 13:12, te mekkora egy barom vagy. Istenem. =(
2010. máj. 9. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!