Hogy tudjam a szüleimmel megértetni hogy szálljanak le a
facebook-omrol? 16F
Figyelt kérdés
Már több éve minden nap nézegetik a facebookom mert anya nem akar magának facebookot és ezért az enyémen keresztül nézegeti az ismerőseimet meg a többi embert. De 4-5.osztályban még nem nagyon zavart de most már kezd egyre írritálobb lenni és nem tudom sehogy se leszedni onnan, ha jelszót változtatok hogy ne tudjon belépni akkor meg leordibál és muszály vagyok neki belépnem neki különben egy csomó sz@r büntetést kitalál. Meg azt mondja mindig hogy nem nézegeti az üzeneteimet, mert régen megeggyeztünk hogy ha megnéz egyet is akkor soha többet nem néz fel a facebookomra, de már nem bízok anyira anyámban hogy nem nézi az üzeneteimet.
de mashogy nem lehet... Meghagynád neki a regi facebook-ot, azon tudna nèzelődni kedvère, csak a te ismerőseidet meg az üzeneteidet szednèd le... Ennyi.. nem lehet mást tenni, nem fogod tudni megèrtetni vele magad.. Tenni kell valamit, el kell viselni a hisztit, majd ha kihisztizte magát abbahagyja. De ha mindig mindent hagysz neki, akkor csak rosszabb lesz.
2016. dec. 11. 14:12
12/23 A kérdező kommentje:
Megróbálok még egy évet vagy max másfél évet kibirni mert tesom most elsős és addigra majd csinálok facebook profilt és ráveszem hogy nézegesse tesom profilját és nem az enyémet
2016. dec. 11. 14:14
13/23 anonim válasza:
Én a helyedben szimplán letörölném a Facebookomat, és titokban csinálnák egy újat. Az ismerősök újrabejelölése nem olyan nagy dolog. Anyud meg csináljon magának fiókot, ha szeretne Facezni. Az újról nem is kell tudnia.
2016. dec. 11. 14:30
14/23 anonim válasza:
Ó, hát én egyszerűen megcsinálnám ezt úgy, hogy az anyád-é legyen. Név és profilcsere. Aztán azt csinál vele, amit akar.
Te meg csinálj újat, és ne add ki a jelszót. Ennyire egyszerű.
2016. dec. 11. 14:48
15/23 anonim válasza:
Csinálj neki egy másik FB-t és a saját ajelszavadat változtasd meg! Ha anyukám ezt csinálná, én felrobbannék az idegességtől...remélem,tudtam segíteni neked ebben :)
13/L
2016. dec. 11. 14:53
16/23 anonim válasza:
Csinálj újat, DE hitesd el vele, hogy az a régi. Te a régit használnád, ő meg az újat. Tudom, nem szép dolog hazudni, de az se szép amit ő csinál.
2016. dec. 11. 14:53
17/23 anonim válasza:
Jelszócsere !!! ... és anyádnak saját oldal
Jelszócsere = cirkusz
Na és?
Minden csoda 3 napig tart.
2016. dec. 11. 15:02
18/23 anonim válasza:
1. A mostani oldaladon változtasd meg a jelszót és ne mondd meg anyádnak.
2. Neki csinálj egy profilt, azzal szórakozhat, amikor akar.
3. A te profildohoz meg semmi köze, ne jelöld be az új oldalát ismeröként´, akkor nem tudja megnézni a mostani oldalat.
2016. dec. 11. 15:04
19/23 anonim válasza:
Én megmondanám neki, hogy vagy csinál magának sajátot vagy nem fog facebookozni. Miért mit csinál? Szobafogságba leszel küldve?
Hidd el, ha látja, hogy a sarkadra állsz, befejezi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!