Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki menjen anyák napi ünnepségr...

Ki menjen anyák napi ünnepségre? Aki neveli a gyermeket vagy aki megszülte?

Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 21:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
33%

"Na, álljon meg a menet! Nem szeretem ezt a túlzott feminizmust."

Szerintem feminizmus akkor lenne, ha itt mindenki azt az anyát istenítené, aki szarba hagyta a saját gyerekét. Segíteni meg egyebek, egy olyat, aki lemond róla? Megtehetné, hogy látogatja, de nem teszi? Pont hogy igazat adunk, amiért az apánál maradt a gyerek és nem egy ilyen nőnél. Milyen anya az ilyen? És akkor védeni??? Ne vicceljetek már...

2010. máj. 1. 23:13
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Abban egyetértek,hogy aki gondoskodik róla, az az igazi anya.

DE : Én ilyen helyzetben támogatnám egy erős baráti viszony kialakulását a vér szerinti anya és a gyerek között.Erős baráti viszonynál úgysem lehet több,mert a nevelő anya van vele mindennap,gondoskodik róla.A gyerek ahhoz kötődik,aki mellette van ha beteg vagy ha rosszat álmodik megvigasztalja,stb. Egy hétvégi anyukával nem fog kialakulni egy igazi anya-gyermek kapcsolat.

A másik dolog : minél több emberre számíthat a gyerek,annál kisebb a valószínűsége,hogy valaha magára marad.Én sem fogok élni örökké,bármi történhet velem.Az a nő lehet,hogy nem mintaanya,viszont mégis valaki,akire esetleg támaszkodhat a gyerekem később.

Ebben a helyzetben érthető,hogy a vér szerinti anya is szeretne részt venni az ünnepségen.Gondolom akkor is elmenne,ha karácsonyi ünnepség lenne,mert a gyerekét akarja látni,részt venni az életében.Meg kellene beszélni a másik nővel,hogy megnézheti a műsort,de maradjon a többi néző(nem anyuka) között,mert a gyereket nem akarjátok összezavarni.Biztos meg fogja így érteni és ha ő is szereti a gyerekét,akkor elfogadja.

2010. máj. 4. 14:48
 23/29 anonim ***** válasza:
29%

Az anya az anya és abból csak egy van.

Lehet bármilyen link,hanyag szülő....és ha valaki ezt elvitatja,akkor pont a nevelt gyerek lesz az,aki a későbbiekben ellene fordul.

Gondolom vasárnap már megvolt otthon az "anyáknapja".Tehát a nevelőanya fel lett köszöntve.A külvilág felé meg mindig az anya lesz az anya(vagy majd a hivatalos papírokra is a nevelőanya nevét kell írni?)Ha TÉNYLEG annyira szereti azt a gyereket,akkor ezzel tisztába kell lennie.

Mondjuk felöltözteti szépen a gyereket a barátnőd,aki apukával elmegy az oviba,míg az ünnepség tart,addig meg kávézhattok egyet.

Itt most nem a jogokról kellene szónak lenni,hanem a gyerekről....máskor is.

2010. máj. 4. 15:07
 24/29 anonim ***** válasza:
47%
Én egyetértek Veled, hogy az menjen, aki neveli a gyermeket, aki ott van vele, ha beteg, ha sír, ha boldog. Nem az, aki megszülte, de ennek ellenére képes nem törődni vele.
2010. máj. 4. 15:10
 25/29 anonim ***** válasza:
52%
15.10:neked van már gyermeked?
2010. máj. 4. 15:12
 26/29 A kérdező kommentje:
Kedden volt az ünnepség, meg lett hívva az "igazai" anya is de nem ment el..........pedig azt mondta, ott lesz.
2010. máj. 5. 08:09
 27/29 anonim ***** válasza:
53%
Te ezt előre tudtad. Akkor miért kellett feltenni a kérdést?
2010. máj. 25. 11:20
 28/29 anonim ***** válasza:

és mit mondott, mi volt az oka, hogy nem ment el?

lehet, hogy éreztettétek vele, hogy egy senki, egy nem szívesen látott vendég? remélem nem...

2010. máj. 25. 14:00
 29/29 A kérdező kommentje:

Mit tudtam előre?? Hogy nem fog elmenni? Mi vagyok én? Médium??? :D

Nem indokolta de szerencsére a nevelőanyuka ott volt és nem az apukával kávézgatott.......

2010. máj. 26. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!