Sokat változtak az emberek az utóbbi tíz évben?
Az oktatás színvonalának elmaradottsága okozza a fiatalok egy részének bunkóságát és egyéb dolgokat.
Az oktatás reformja az egyik fő kérdésnek kellene lennie a kormányzó pártnál.
A kérdésre válaszolva pedig, 10 év alatt még szomorúbb és elégedetlenebb lett a magyar társadalom. Szomorúságban talán első helyen vagyunk az unióban ha jól tudom.
Én is így látom. Akkor nem tévedek.
Köszi a választ!
10 éve, amikor én középiskolás voltam, azért a tanár - legalábbis a mi iskolánkban - még tudott tanítani... Ok nem volt mindenki mintagyerek, de nem volt ez, hogy büntetlenül zavarhatja egy gyerek az órát, és az igazgató még a tanárt b.ssza le. Amikor - már a "másik oldalon" - a tanáriban elmondtam, hogy fegyelmezési gondjaim vannak, a kollégák idegesen lecsitítottak, hogy ne beszéljek ilyenről, mert meghallja az igazgatóhelyettes, OLDJAM MEG (visszatérő mindent elintéző varászszó).
Másik, hogy a tizenévesek körében nem volt ez az őrült szőrtelenítési mánia, nem hitették el egymással, hogy normál fazonú bugyit hordani, és nem szőrteleníteni csupaszra a nemiszerveket az gáz. Az anális szexet se akarta senki úgy beállítani, mintha a szex normális része lenne, egyáltalán, nem is nagyon volt téma az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!