Kit szeretek a legjobban a családból?
Apukámat.
Kicsi koromtól kezdve nagyon bensőséges a viszonyom vele, és ő a mindenem :)
16/L
Ha a vérszerinti családról van sz, akkor a bátyámat. Anyukámra nem emlékszek, mert kiskoromban meghalt, de ő biztos nagyon szeret(ne) és én is őt. Apám vert minket, így őt nem szeretm. Igazából a többi rokont nem ismerem.
Ha a nem vérszerinti családról beszélünk (akik 11 éves korom óta a családom), akkor a nevelőanyámat, a nevelőapámat, a bátyámat, a fogadott nővéremet és a fogadott húgomat. Ők az én igazi családom és imádom őket.
Én mindenkit szerettem, de engem senki, mert utolsó gyerek vagyok a nagycsaládból! Jam, meg nem vagyok hülye, és nem ugrok be a hülységeiknek.
22/N
Én a bérmaszüleimet meg anyámat.Apámat nem igazán tudom szeretni,mert egy alkoholistát nem tudok szeretni.Olyan csúnya látvány,mikor megsárgult fejjel jön haza a kocsmából v. ünnepekkor iszik és tiszta bunkó velem.:S
Unokaöcséimet meg unokahugomat is nagyon szeretem,kis pirinyók,kis ártatlanok még:)
Másik nagy kedvencem családon kívül van,de végülis én családtagnak tekintem őt,ő végülis a 3.szomszédunkban lakik.Meg van egy tanárom,akit szintén nagyon szeretek,mert van miért;) nagyon kedves velem.És háth hogy is mondjam,az exanyósomnak tekinthetem.De ő ezt végülis nem tudja(sejtheti,de nem tudja:D).Egy időbe még egy fodrászhoz is jártunk:) vele nagyon sokat beszélgetek hétköznaponta olyan dolgokról,amivel pld. más tanárommal eszembe nem jutna h. beszélgetek.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!